OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hicbir amacı olmayan Southampton bize antrenman kampı basarak zorlu fikstüre girdiğimiz şu haftalarda rakibimizle aramızda ki farkı 1'e düşürdü :A

Domine ettiğimiz maçta 81.dakikada mpabbenin kafasına engel olamadık

1-1 Tebrikler hocam @Polat Şaşmaz
Menajer puanı yarışında rakibime boyun eğmediğim için mutluyum bir yerde şampiyon olacaktık kısmet menajer puanı gibi görünüyor
Sadece menajer puanına ödül verilmemeli ama lig şampiyonu ve kupa şampiyonu da ödül almalı. @bazinga

Tost makinesi adaşım ve takımını çirkef bir futbolla yok ettik... @MEnes

T2.jpg

• Güldürdün
Reactions: MEnes
1592321247383.png

Doğru dürüst ayarlamalar yapsaydım, @xdragxx karşısında büyük ihtimalle beraberlik olmayacaktı. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Lig şampiyonluğu ve kupa şampiyonluğu adil bir yarış değil. En adil olan menajer puanı olduğu için ödül ona veriliyor. :)
Adam lig şampiyonu da değil kupa şampiyonu da değil. Ama ödül alıyor. Lig şampiyonu 1 ay boyunca hergün uğraşıyor kafa yoruyor. 3 ayrı ödül olmalı bence.

Hazırlık maçları ne zaman gerçek maçın yerini aldı? :A Ben asıl taktiğimi maçlardan önce ayarlıyorum maçtan hemen sonra random bir taktik hazırlıyorum :D
Olsun, hemen hemen bu skora yakın bir skor çıkardı ortaya. :A

Ben sanıyorum, @xdragxx rastgele, hiç taktik yapmadan girip çıkıyor. Hatta girip çıktığını da düşünmüyordum. Şaşırtıcı oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Resmen Aykut Kocaman'ın Konyaspor'u gibi iyi başlayıp yokuş aşağı düştük. 5 maç 5 mağlubiyet!... Neyseki artık ya herro ya merro moduna girp keyfine bakıyoruz, yoksa hiç çekilmezdi... :A
Chealsea çıkarsa bana budefa acımıcam yada Liverpool’u alırım

Son düzenleme:
Hicbir amacı olmayan Southampton bize antrenman kampı basarak zorlu fikstüre girdiğimiz şu haftalarda rakibimizle aramızda ki farkı 1'e düşürdü :A
Hiçbir amacım yokmu sana yenilsem menajer puanında beni geçeceksin en fazla +6 alıyorsun benim ligi 6.bitirme ihtimalim var buda sana 500menajer farkı atmam demek minimum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...