Hainliğini mi sıvayacamKütük gel de azıcık sıva )) @MasacRE
Hainliğini mi sıvayacamKütük gel de azıcık sıva )) @MasacRE
Gec olsun güc olmasin. Hem sen yasiyor muydun?Geç kalınmışlık içeren doğru bir tespitle ilk mesajın yazıldığı başlıktır... @kerem , Fedai Bey ile geç tanışmana üzüldüm.
Alışık bu duruma zaten ilk değil
Gerçekleri kaldıramayacaksan sen de atmasaydın o fotoyu bananeHahahah @MasacRE in meşhur fotosudur bu sanat eseri ayrıca 2016 damı çizdim bu @MasacRE liseli halime çirkin demişti sonra üniden itibaren güzelmişsin desede kurtarmadı o gece bu fotoğrafı çizdim @mrt-06 da vardı kütüğe gerekenleri demişti arka sıradakılerde oynar demişti @xBUGRAx Neyse @MasacRE o yorumundan sonra bu eser ortaya çıktı ve kütük bey olarak kaldı HİKAYESİDE var @Maskeli Fedai @kerem @serhatt @dreamy @Bully @Forumdash
Oan sadece o yorumundan dolayı kütük resmini çizmiştim ama sonra baktım diziler müzikler tüm zevklerin kütükçe konuşmaların bile @Maskeli Fedai hak veriyordur Ben gerçek hayattadaa böyle düşünüyorum seni @Forumdash @serhatt @sokak sanati @Ahmed @Forumdash @xemrexxx @mrt-06Gerçekleri kaldıramayacaksan sen de atmasaydın o fotoyu banane
Ağzı o ağzı zaten belli dişlerden sadece yamuk kaçmıs oda normaldir @sokak sanati
Biz ölüm kısmına geçtik, yaşamayı bırakalı çok oldu...Gec olsun güc olmasin. Hem sen yasiyor muydun?
Simdiden itibaren @Maskeli Fedai'yi kulum ilan ediyorum.Ayrıca ben zaten kadın kütük olarak çiziyorum onları bellidir zaten saçlardan aksesuarlardan @MasacRE @kerem @Maskeli Fedai @Bully @xemrexxx @sokak sanati @Ahmed @serhatt @Forumdash
Kütük @Maskeli Fedai konusundada bu muhabbetler dönerdi ancak
Beceriksiz şey .ssİlk kütük fotom buydu @MasacRE in orjinal fotosudur destere ağzını yanlış anlam çıkarmış @mrt-06 da bir ara ona uymuştu ama doğru yola sonra geçti tabi Ağzı yamuk olmuş çiziklerde dişleri @serhatt @Bully @sokak sanati @Forumdash @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 80477
Ne hoş bir hikayesi var .ssHahahah @MasacRE in meşhur fotosudur bu sanat eseri ayrıca 2016 damı çizdim bu @MasacRE liseli halime çirkin demişti sonra üniden itibaren güzelmişsin desede kurtarmadı o gece bu fotoğrafı çizdim @mrt-06 da vardı kütüğe gerekenleri demişti arka sıradakılerde oynar demişti @xBUGRAx Neyse @MasacRE o yorumundan sonra bu eser ortaya çıktı ve kütük bey olarak kaldı HİKAYESİDE var @Maskeli Fedai @kerem @serhatt @dreamy @Bully @Forumdash
Aynı fikirdeyimİşte Boxer mankeni gibi bi oduna çizmeseydin. Garip duruyor. Bi tarafıma kaş göz çizsem senden daha güzelim mesajı mı vermeye çalıştın naptin bilmiyorum ama yanlış bi photo olmuş @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Maskeli Fedai
Biri yaksa da kurtulsakOan sadece o yorumundan dolayı kütük resmini çizmiştim ama sonra baktım diziler müzikler tüm zevklerin kütükçe konuşmaların bile @Maskeli Fedai hak veriyordur Ben gerçek hayattadaa böyle düşünüyorum seni @Forumdash @serhatt @sokak sanati @Ahmed @Forumdash @xemrexxx @mrt-06
Ayol sen az anasının gözü değilsinAyrıca ben zaten kadın kütük olarak çiziyorum onları bellidir zaten saçlardan aksesuarlardan @MasacRE @kerem @Maskeli Fedai @Bully @xemrexxx @sokak sanati @Ahmed @serhatt @Forumdash
Kütük @Maskeli Fedai konusundada bu muhabbetler dönerdi ancak
İlk kütük fotom buydu @MasacRE in orjinal fotosudur destere ağzını yanlış anlam çıkarmış @mrt-06 da bir ara ona uymuştu ama doğru yola sonra geçti tabi Ağzı yamuk olmuş çiziklerde dişleri @serhatt @Bully @sokak sanati @Forumdash @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 80477
Masacre ile yeni barıştığım için yorum yapmayacağım.İşte Boxer mankeni gibi bi oduna çizmeseydin. Garip duruyor. Bi tarafıma kaş göz çizsem senden daha güzelim mesajı mı vermeye çalıştın naptin bilmiyorum ama yanlış bi photo olmuş @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Maskeli Fedai
Masacre ile yeni barıştığım için yorum yapmayacağım.
@Maskeli Fedai hakkında konuşursak bugünkü aydın, laik kişiliğine katkım olduğunu düşünüyorum.
Sen de mi küstün.Bende zaten @Çiğdem 'in çizdiği resmi konuştum. Diğer arkadaşı konuşmadım
Sen de mi küstün.