Kalite ağırlık yapmıştır..Hemen sildim.)
Kalite ağırlık yapmıştır..Hemen sildim.)
Beni övmemek için kendini zor tutuyorsun biliyorum..Hainliğini mi sıvayacam![]()
@emreemreu Sayın yöneticim. Arkadaşa daha önceden konu açılmış ama nicki değiştiģi için tekrar açmak istiyor. Bu duruma ilk kez şahit oldum. Konular birleşebilir mi? Yoksa her nick değiştirene konumu açacağız.)))
![]()
Aynen kalsın bence deNormalde birleştirilmesi gerekti ama bence kalsın bakalım. @Maskeli Fedai yeni nicki ile yeni başlangıç yapmış zaten.
Ayrıca @Araf ın konusunda birleştirme yaptık.
Kararı sayın adminimize bırakıyorum. @Bully![]()
Övmek ya da övmemek işte bütün mesele bu, yoldaşım...Beni övmemek için kendini zor tutuyorsun biliyorum..))
La ben @emreemreu'nun yazdığı Bully yazısını bazinga diye okumuşum.Aynen kalsın bence de![]()
Halini iyi görmüyorum.
Vizelerdendir.Halini iyi görmüyorum.)
Halledersin sen.Vizelerdendir.))
Normalde birleştirilmesi gerekti ama bence kalsın bakalım. @Maskeli Fedai yeni nicki ile yeni başlangıç yapmış zaten.
Ayrıca @Araf ın konusunda birleştirme yaptık.
Kararı sayın adminimize bırakıyorum. @Bully![]()
Aynen kalsın bence de![]()
Ona torpil yok, sana inat yapılıyor her şey çatla.Bu Maskelinin torpili ne anlamıyorum. Bu adamı hep kayırıyorlar.![]()
Hakkaniyetli bir karar.Bu Maskelinin torpili ne anlamıyorum. Bu adamı hep kayırıyorlar.![]()
Ona torpil yok, sana inat yapılıyor her şey çatla.![]()
Hakkaniyetli bir karar.))
AbartmaBazinga konuya bakıyor. Umarım çift başlılığa o ses çıkartır.)))
Beren mi o da kim.Profiline Beren koyarsan silmeyiz dimi @Bully)))
Beren mi o da kim.)) Şaka bir yana öyle nefret ettiğim birisi değil.
)
YAPMA..Biliyorum. Koyar mısın tekrardan 1 günlüğüne.
İlk koydurduğumda Vadiciler nasıl dalga geçmişti snle. Çok iyi günlerdi![]()
MS ile ilgili bir şeyler olmuştu zamanında, oradan başladı
Dedim ya hainliğin, satıcılığın dışında övülecek bir tarafını göremiyorum diyeBeni övmemek için kendini zor tutuyorsun biliyorum..))