Aşık Sherlock modu, SIVANIN SABARIN en tepe noktası. O mod da açılmış ve inanılmaz bir SABAR eseri çıkmış ortaya. Tebrik ederim seni üstadım..![]()
Teşekkür ediyorum Utku beyciğim, SABAR söz konusu olunca ve 'O' ilham gelince duramadım.
Aşık Sherlock modu, SIVANIN SABARIN en tepe noktası. O mod da açılmış ve inanılmaz bir SABAR eseri çıkmış ortaya. Tebrik ederim seni üstadım..![]()
Evet yakında gelecek...Zaten "SABAR" konusundan doğru yeni duyurular ve fetvalar verilmeli adaşım, vakti geldi...![]()
SANATSAL..Yetmez dedin, daha çok dedin, ben de "Aşık Sherlock" isimli şiir modumu açtım.
Yorumlarınızı bekliyorum yoldaşlarım... @MasacRE @Maskeli Fedai
Kurucumuz kayıptır, bulup haber verene cennetten tapu verilecektir...Türkiye Pandeizm Derneği'nin kurucusu. ✍️✍️
Nerede ulan bu herif...Kurucumuz kayıptır, bulup haber verene cennetten tapu verilecektir...
Yoldaşım n'aptı da seni kullandı?Giderayak beni kullanan üye. Hiç ama hiç özlemedim...![]()
Daha napayım be.. @Sherlock @MasacRE @MEnes @DarkLegenDBu herif foruma ara verdiğinden beri Galatasaray bir türlü toparlanamadı, berbat gitti. Tüm sorumlusu @Maskeli Fedai ’dir 😡
Ekli dosyayı görüntüle 114185
AVRUPA MASKELİSİ…
Ve adam döndü.Bu herif foruma ara verdiğinden beri Galatasaray bir türlü toparlanamadı, berbat gitti. Tüm sorumlusu @Maskeli Fedai ’dir 😡
Ekli dosyayı görüntüle 114185
Cidden senin konuda olduğunu bile görmeden yazmıştım, aynı anda yazmışız…Ve adam döndü.
Galatasaray 84583838191939 gün sonra galip geldi…