Aşık Sherlock modu, SIVANIN SABARIN en tepe noktası. O mod da açılmış ve inanılmaz bir SABAR eseri çıkmış ortaya. Tebrik ederim seni üstadım..
Teşekkür ediyorum Utku beyciğim, SABAR söz konusu olunca ve 'O' ilham gelince duramadım.
Aşık Sherlock modu, SIVANIN SABARIN en tepe noktası. O mod da açılmış ve inanılmaz bir SABAR eseri çıkmış ortaya. Tebrik ederim seni üstadım..
Evet yakında gelecek...Zaten "SABAR" konusundan doğru yeni duyurular ve fetvalar verilmeli adaşım, vakti geldi...
SANATSAL..Yetmez dedin, daha çok dedin, ben de "Aşık Sherlock" isimli şiir modumu açtım.
Yorumlarınızı bekliyorum yoldaşlarım... @MasacRE @Maskeli Fedai
Kurucumuz kayıptır, bulup haber verene cennetten tapu verilecektir...Türkiye Pandeizm Derneği'nin kurucusu. ✍️✍️
Nerede ulan bu herif...Kurucumuz kayıptır, bulup haber verene cennetten tapu verilecektir...
Yoldaşım n'aptı da seni kullandı?Giderayak beni kullanan üye. Hiç ama hiç özlemedim...
Daha napayım be.. @Sherlock @MasacRE @MEnes @DarkLegenDBu herif foruma ara verdiğinden beri Galatasaray bir türlü toparlanamadı, berbat gitti. Tüm sorumlusu @Maskeli Fedai ’dir 😡
Ekli dosyayı görüntüle 114185
AVRUPA MASKELİSİ…
Ve adam döndü.Bu herif foruma ara verdiğinden beri Galatasaray bir türlü toparlanamadı, berbat gitti. Tüm sorumlusu @Maskeli Fedai ’dir 😡
Ekli dosyayı görüntüle 114185
Cidden senin konuda olduğunu bile görmeden yazmıştım, aynı anda yazmışız…Ve adam döndü.
Galatasaray 84583838191939 gün sonra galip geldi…