Kalite ağırlık yapmıştır..Hemen sildim. )
Kalite ağırlık yapmıştır..Hemen sildim. )
Beni övmemek için kendini zor tutuyorsun biliyorum.. ))Hainliğini mi sıvayacam
@emreemreu Sayın yöneticim. Arkadaşa daha önceden konu açılmış ama nicki değiştiģi için tekrar açmak istiyor. Bu duruma ilk kez şahit oldum. Konular birleşebilir mi? Yoksa her nick değiştirene konumu açacağız.)))
Aynen kalsın bence deNormalde birleştirilmesi gerekti ama bence kalsın bakalım. @Maskeli Fedai yeni nicki ile yeni başlangıç yapmış zaten.
Ayrıca @Araf ın konusunda birleştirme yaptık.
Kararı sayın adminimize bırakıyorum. @Bully
Övmek ya da övmemek işte bütün mesele bu, yoldaşım... ) SIVA ve SABAR kültürünün temellerinin atılmasının üzerinden geçen uzun süreçler sonucunda geldiğimiz noktada, bu kültürün her daim savunucusu ve yoldaşı olan sen... Evet evet sen... Bu kutlu yolda bizimle birlikte yürüdüğün için nasıl bundan mutluluk ve huzur duymayalım, nasıl... )Beni övmemek için kendini zor tutuyorsun biliyorum.. ))
La ben @emreemreu'nun yazdığı Bully yazısını bazinga diye okumuşum. ) Kafa kalmamış sabah sabah. ))Aynen kalsın bence de
Halini iyi görmüyorum. )La ben @emreemreu'nun yazdığı Bully yazısını bazinga diye okumuşum. ) Kafa kalmamış sabah sabah. ))
Vizelerdendir. ))Halini iyi görmüyorum. )
Halledersin sen. )Vizelerdendir. ))
Normalde birleştirilmesi gerekti ama bence kalsın bakalım. @Maskeli Fedai yeni nicki ile yeni başlangıç yapmış zaten.
Ayrıca @Araf ın konusunda birleştirme yaptık.
Kararı sayın adminimize bırakıyorum. @Bully
Aynen kalsın bence de
Ona torpil yok, sana inat yapılıyor her şey çatla.Bu Maskelinin torpili ne anlamıyorum. Bu adamı hep kayırıyorlar.
Hakkaniyetli bir karar. ))Bu Maskelinin torpili ne anlamıyorum. Bu adamı hep kayırıyorlar.
Ona torpil yok, sana inat yapılıyor her şey çatla.
Hakkaniyetli bir karar. ))
Abartma ))Bazinga konuya bakıyor. Umarım çift başlılığa o ses çıkartır.)))
Beren mi o da kim. )) Şaka bir yana öyle nefret ettiğim birisi değil. )Profiline Beren koyarsan silmeyiz dimi @Bully )))
Beren mi o da kim. )) Şaka bir yana öyle nefret ettiğim birisi değil. )
YAPMA.. ))Biliyorum. Koyar mısın tekrardan 1 günlüğüne.
İlk koydurduğumda Vadiciler nasıl dalga geçmişti snle. Çok iyi günlerdi
MS ile ilgili bir şeyler olmuştu zamanında, oradan başladı
Dedim ya hainliğin, satıcılığın dışında övülecek bir tarafını göremiyorum diye O konuda çok başarılısın ama bak onu kabul ediyorumBeni övmemek için kendini zor tutuyorsun biliyorum.. ))