FF Maskeli Fedai

Hahahah @MasacRE in meşhur fotosudur bu sanat eseri ayrıca 2016 damı çizdim bu @MasacRE liseli halime çirkin demişti sonra üniden itibaren güzelmişsin desede kurtarmadı o gece bu fotoğrafı çizdim @mrt-06 da vardı kütüğe gerekenleri demişti arka sıradakılerde oynar demişti @xBUGRAx :F Neyse @MasacRE o yorumundan sonra bu eser ortaya çıktı ve kütük bey olarak kaldı HİKAYESİDE var :A @Maskeli Fedai @kerem @serhatt @dreamy @Bully @Forumdash
k%C3%BCt%C3%BCk-masacre-jpg.80477
Gerçekleri kaldıramayacaksan sen de atmasaydın o fotoyu banane :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Hahahah @MasacRE in meşhur fotosudur bu sanat eseri ayrıca 2016 damı çizdim bu @MasacRE liseli halime çirkin demişti sonra üniden itibaren güzelmişsin desede kurtarmadı o gece bu fotoğrafı çizdim @mrt-06 da vardı kütüğe gerekenleri demişti arka sıradakılerde oynar demişti @xBUGRAx :F Neyse @MasacRE o yorumundan sonra bu eser ortaya çıktı ve kütük bey olarak kaldı HİKAYESİDE var :A @Maskeli Fedai @kerem @serhatt @dreamy @Bully @Forumdash
k%C3%BCt%C3%BCk-masacre-jpg.80477
Ne hoş bir hikayesi var .ss

• Güldürdün
  • Harika
İlk kütük fotom buydu @MasacRE in orjinal fotosudur destere ağzını yanlış anlam çıkarmış @mrt-06 da bir ara ona uymuştu ama doğru yola sonra geçti tabi :A :A :A Ağzı yamuk olmuş çiziklerde dişleri :F @serhatt @Bully @sokak sanati @Forumdash @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 80477
İşte Boxer mankeni gibi bi oduna çizmeseydin. Garip duruyor. Bi tarafıma kaş göz çizsem senden daha güzelim mesajı mı vermeye çalıştın naptin bilmiyorum ama yanlış bi photo olmuş :A @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Maskeli Fedai
Masacre ile yeni barıştığım için yorum yapmayacağım. :A

@Maskeli Fedai hakkında konuşursak bugünkü aydın, laik kişiliğine katkım olduğunu düşünüyorum. :bhr: