FF Maskeli Fedai

Başka fotoların da mı var? :A
Masacrenin tek oldu fotoda ağzını yanlıs anlamıslardı :F
İlk kütük fotom buydu @MasacRE in orjinal fotosudur destere ağzını yanlış anlam çıkarmış @mrt-06 da bir ara ona uymuştu ama doğru yola sonra geçti tabi :A :A :A Ağzı yamuk olmuş çiziklerde dişleri :F @serhatt @Bully @sokak sanati @Forumdash @Maskeli Fedai
kütük masacre.jpg

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
@Çiğdem 'de yoldan çıktı iyice. Napiyorsun sen hu kıza.:A
Ay orta kısmı falan da tam uyuyor. :A
Nü ne biçim photo yaa. Boxer mankenine benziyor :A @Ahmed
Hahahah @MasacRE in meşhur fotosudur bu sanat eseri ayrıca 2016 damı çizdim bu @MasacRE liseli halime çirkin demişti sonra üniden itibaren güzelmişsin desede kurtarmadı o gece bu fotoğrafı çizdim @mrt-06 da vardı kütüğe gerekenleri demişti arka sıradakılerde oynar demişti @xBUGRAx :F Neyse @MasacRE o yorumundan sonra bu eser ortaya çıktı ve kütük bey olarak kaldı HİKAYESİDE var :A @Maskeli Fedai @kerem @serhatt @dreamy @Bully @Forumdash
k%C3%BCt%C3%BCk-masacre-jpg.80477

Hahahah @MasacRE in meşhur fotosudur bu sanat eseri ayrıca 2016 damı çizdim bu @MasacRE liseli halime çirkin demişti sonra üniden itibaren güzelmişsin desede kurtarmadı o gece bu fotoğrafı çizdim @mrt-06 da vardı kütüğe gerekenleri demişti arka sıradakılerde oynar demişti @xBUGRAx :F Neyse @MasacRE o yorumundan sonra bu eser ortaya çıktı ve kütük bey olarak kaldı HİKAYESİDE var :A @Maskeli Fedai @kerem @serhatt @dreamy @Bully @Forumdash
k%C3%BCt%C3%BCk-masacre-jpg.80477

İşte Boxer mankeni gibi bi oduna çizmeseydin. Garip duruyor. Bi tarafıma kaş göz çizsem senden daha güzelim mesajı mı vermeye çalıştın naptin bilmiyorum ama yanlış bi photo olmuş :A @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Maskeli Fedai