@Bully Kavga ettiğinizi söyledi bilmiyorum durumun ciddiyetini ama saçmalamayın yani ikinizde sevdiğimiz üyelersiniz umarım bu konu uzamaz hadi öpüşün barısınSen hala ağlıyor musun pis kütük...![]()
Sahanne?![]()
Ne puanı?İkinizde bana puan vermediniz. Gazabınız olacağım![]()
Trollüyorlardır. (umarım@Bully Kavga ettiğinizi söyledi bilmiyorum durumun ciddiyetini ama saçmalamayın yani ikinizde sevdiğimiz üyelersiniz umarım bu konu uzamaz hadi öpüşün barısın
Ne istiyorsun caanım konudan kötü kalpli hizmetçi.@emreemreu Sayın yöneticim. Arkadaşa daha önceden konu açılmış ama nicki değiştiģi için tekrar açmak istiyor. Bu duruma ilk kez şahit oldum. Konular birleşebilir mi? Yoksa her nick değiştirene konumu açacağız.)))
![]()
Ne istiyorsun caanım konudan kötü kalpli hizmetçi.![]()
Eti Puf'un ambalajı gibi duruyorlar.@MasacRE @Maskeli Fedai Herkes kardeş olur ama herkes kütük olupta kardeş olamaz![]()
![]()
@Bully @kerem @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 80470
Çirkinler .ss@MasacRE @Maskeli Fedai Herkes kardeş olur ama herkes kütük olupta kardeş olamaz![]()
![]()
@Bully @kerem @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 80470
@Bully lar öyle diyince bende ciddi bir kavga ettiler sandım @MasacRE bir tuhaf yabancı dizi izliyorlarmış orada şey etmişler uyuşurlar ondan bişi olmaz @Maskeli Fedai
Çirkinler .ss
Hahha gerçekten @MasacRE tek çizimi korkunc ama @Maskeli Fedai ile ikisi eti puf gibiler sahiEti Puf'un ambalajı gibi duruyorlar.![]()
Defol git konudan, seni kovuyorum.@Maskeli Fedai 'nin çarşaf etti kelimesinden sonra konuyu yönetime şikayet etmeye kadar taşıyacağım.Bu konu kilitlenecek o kadar
![]()
Peki mavi bacaklı leylekler niye gözlerini yiyor?Hahha gerçekten @MasacRE tek çizimi korkunc ama @Maskeli Fedai ile ikisi eti puf gibiler sahi![]()
![]()
@mrt-06 @Forumdash @Bully @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 80471
O nePeki mavi bacaklı leylekler niye gözlerini yiyor?![]()
Gözlerinin etrafında leylekler var baksana, hemde mavi bacaklı.