Başka fotoların da mı var?![]()
İlk kütük fotom buydu @MasacRE in orjinal fotosudur destere ağzını yanlış anlam çıkarmış @mrt-06 da bir ara ona uymuştu ama doğru yola sonra geçti tabiMasacrenin tek oldu fotoda ağzını yanlıs anlamıslardı![]()
Başka fotoların da mı var?![]()
İlk kütük fotom buydu @MasacRE in orjinal fotosudur destere ağzını yanlış anlam çıkarmış @mrt-06 da bir ara ona uymuştu ama doğru yola sonra geçti tabiMasacrenin tek oldu fotoda ağzını yanlıs anlamıslardı![]()
Kıyamadı..Bakalım kıyacak mıyım melunuma)
İlk kütük fotom buydu @MasacRE in orjinal fotosudur destere ağzını yanlış anlam çıkarmış @mrt-06 da bir ara ona uymuştu ama doğru yola sonra geçti tabi![]()
![]()
Ağzı yamuk olmuş çiziklerde dişleri
@serhatt @Bully @sokak sanati @Forumdash @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 80477
Ay orta kısmı falan da tam uyuyor.Nü ne biçim photo yaa. Boxer mankenine benziyor@Ahmed
@Çiğdem 'de yoldan çıktı iyice. Napiyorsun sen hu kıza.![]()
Ay orta kısmı falan da tam uyuyor.![]()
Hahahah @MasacRE in meşhur fotosudur bu sanat eseri ayrıca 2016 damı çizdim bu @MasacRE liseli halime çirkin demişti sonra üniden itibaren güzelmişsin desede kurtarmadı o gece bu fotoğrafı çizdim @mrt-06 da vardı kütüğe gerekenleri demişti arka sıradakılerde oynar demişti @xBUGRAxNü ne biçim photo yaa. Boxer mankenine benziyor@Ahmed
Hahahah @MasacRE in meşhur fotosudur bu sanat eseri ayrıca 2016 damı çizdim bu @MasacRE liseli halime çirkin demişti sonra üniden itibaren güzelmişsin desede kurtarmadı o gece bu fotoğrafı çizdim @mrt-06 da vardı kütüğe gerekenleri demişti arka sıradakılerde oynar demişti @xBUGRAxNeyse @MasacRE o yorumundan sonra bu eser ortaya çıktı ve kütük bey olarak kaldı HİKAYESİDE var
@Maskeli Fedai @kerem @serhatt @dreamy @Bully @Forumdash
![]()
@Çiğdem 'de yoldan çıktı iyice. Napiyorsun sen hu kıza.![]()
Ağzının diğer dudağı yukarıya değilde aşağıya kaçmıs çiziklerde dişleriAy orta kısmı falan da tam uyuyor.![]()
Kütük gibi çirkin bulunca halımı bende resmini çizip adını kütük koydum @MasacREİşte Boxer mankeni gibi bi oduna çizmeseydin. Garip duruyor. Bi tarafıma kaş göz çizsem senden daha güzelim mesajı mı vermeye çalıştın naptin bilmiyorum ama yanlış bi photo olmuş@mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Maskeli Fedai
Ama çok değişik kütük seçmişsin mesele bu.Kütük gibi çirkin bulunca halımı bende resmini çizip adını kütük koydum @MasacRE![]()
![]()
@Maskeli Fedai @Ahmed @xemrexxx
Sen istersin de yapmaz mıyımBenim en beğendiğim dönemdi o zamanlar ne güzel yorumlardık.
Canım bir düşün sen bu konuyu.@denizz19
Şöyle bir stress atalım rahatlayalım.Sen istersin de yapmaz mıyım![]()