FF Maskeli Fedai

İlk başlarda nefret ettiğim ama Mart 2014'de gerçekleşen olağan üstü geceden sonra başlayan yakınlaşmamız bugün buralara kadar geldi. (Cümle çok tehlikeli oldu. Turabi'den bahsediyorum:A ) Yıllardır her türlü şakalar yapıp eğlendiğim güzel arkadaşım. İyi ki forumda iyi ki takasların ekibinden kurtulmuş:A

@Bully Kavga ettiğinizi söyledi bilmiyorum durumun ciddiyetini ama saçmalamayın yani ikinizde sevdiğimiz üyelersiniz umarım bu konu uzamaz hadi öpüşün barısın
Trollüyorlardır. (umarım :A) @Bully @Maskeli Fedai
@Bully lar öyle diyince bende ciddi bir kavga ettiler sandım @MasacRE bir tuhaf yabancı dizi izliyorlarmış orada şey etmişler uyuşurlar ondan bişi olmaz @Maskeli Fedai :A :A :A @serhatt
Ben ciddi kavga ettiler demedim ki, kütüklere eşlik ettiğimi söyledim. :A

Gözlerinin etrafında leylekler var baksana, hemde mavi bacaklı. :A
Peki mavi bacaklı leylekler niye gözlerini yiyor? :A
Hahhaha o mavi bacaklı leylekler değil onlar @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin kulaklarında olan küpeler :F :F :F Şimdi itiraz edecek kütük kafalar eserime orayı ne karıştırdın :A :A :A @mrt-06 @Forumdash @serhatt @Bully
k%C3%BCt%C3%BCk-karde%C5%9Fli%C4%9Fi-png.80471

Ben ciddi kavga ettiler demedim ki, kütüklere eşlik ettiğimi söyledim. :A
Kavga ettiler sandım biri @Maskeli Fedai diğer @MasacRE uygunlarda :F Neyse gerekli bilgiyi aldım özelden rahatladım ramazan ramazan kütüklerle uğraşmayalım :A Birde tuhaf bir dizi ismi söyledi Allah bilir onlar gibi bir dizidir ciddi durgun iç bunaltan :A :A :A @kerem