TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta (Dizi Müzikleri)

Zaten ocakta sanırım başlamıştı Hayat Bilgisi o yılın yaz ayında çıkarmıştı Feridün bey albümünü ,yeni sezondan itibarende Showa geçtikden sonra Hayat Bilgisinin bitiş jeneriği oldu o diziye tasarlanmıs bir şarkı zaten resmi jenerik şarkısıdır , bazı şarkıcılar özelikle o yıllar çok yapıyordu bunu :A Babamın favori dizisidir biliyorsun müdürle kavga etmişti laf söyletmemişti :F
Evet hatırlıyorum o hikayeyi birde forum duysa ablacım reklam reklamdır. :A

O açıdan demedim cnm kötü gittin haftalar haşlıyordun geneldede kötü veriyorlardı :A Yoksa Çeyrek Final gördün Sibelle ne 10 haftası :A :A :A @sokak sanati

Rahmetli başkanımıza ne kızıyordun her hafta oylarını gördükçe zaten imza topluyordun :A :A :A @Bully @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @MasacRE @serhatt @xemrexxx @Forumdash @bazinga @Özgür @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 79304

Ekli dosyayı görüntüle 79306
Yaaa çok özel bir insandı rahmetli. :(

• Harika
Reactions: Çiğdem
Evet hatırlıyorum o hikayeyi birde forum duysa ablacım reklam reklamdır. :A

Yaaa çok özel bir insandı rahmetli. :(
Orta Okul sondayız veli toplantısı var müdür bey türk dizilerini kötülüyor ve ailemizden bize yasaklamalarını istiyor gereksiz boş diziler vsyle sonra babam dur bakalım müdür bey diye o sıra köyünde ağası :F Hayat Bilgisi saçma gereksiz değil diye lafa giriyor bir süre veli toplantısı müdürle babam arasında Hayat Bilgisi tartısmasıyla geçmişti :A :A :A @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @alperuz @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy

Orta Okul sondayız veli toplantısı var müdür bey türk dizilerini kötülüyor ve ailemizden bize yasaklamalarını istiyor gereksiz boş diziler vsyle sonra babam dur bakalım müdür bey diye o sıra köyünde ağası :F Hayat Bilgisi saçma gereksiz değil diye lafa giriyor bir süre veli toplantısı müdürle babam arasında Hayat Bilgisi tartısmasıyla geçmişti :A :A :A @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @alperuz @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy
Müdür bey haklıymış :A

Karadeniz fıkraları böyle çıkıyor heralde:F

Bana da degistir demistin, ne yapayim? :A
Ander bacımızın zirvede olduğu bu resim yakışır. :A Mavi ışık falan şimdiki resmine de çok benziyor. Şu ezik Poloşkodan kurtulursun. :A

1587928083410.png

• Olmamış
Reactions: kerem
Enteresan bir anı :A İki taraf da kendince haklı olabilir :A

• Güldürdün
Köy ağasıymış hadi ordan :A

• Güldürdün
Oylarımızı kullandık. Orta sıralarda yer alacağım sanki öyle hissediyorum bu hafta final puanı alacağımı düşünmesem de belki halkımız şaşırtır. :A Çocuklar Duymasın ile mutfakta kavga etmeyi öğrendik. :(

Müdür bey haklıymış :A
Karadeniz fıkraları böyle çıkıyor heralde:F
Enteresan bir anı :A İki taraf da kendince haklı olabilir :A
Köy ağasıymış hadi ordan :A
Muhtarıydı köyün biz görele geçene kadar :A Sonucta oda okul dizisi ama babam @mrt-06 dizisi oldu gibi @xemrexxx de şarkıcısında ortaklar Yıldız Tilbede en sevdiği şarkıcıdır çocukken arabayla dağlara ormanlara yaylalara giderken hep teyipte onun sesi :F :F :F