Bana 1 verme kısmı dışında doğru olabilir sorun yokRüyanın haklı olduğu taraflar olabilir.
Bana 1 verme kısmı dışında doğru olabilir sorun yokRüyanın haklı olduğu taraflar olabilir.
Milli Şef ile tanışmandan bahsetmiştim. Şuan buraya yazı yazıyor olman bile Milli Sef sayesindedir.
Milli Sef kim? O kadar cok bahsettin ki göstersene merak ettim.
Ikinci cümleni anlamadim bile.
Milli Şefimiz @sokak sanatiBu bey amca kim?
MusicSurvivor basladi mi haberim yok. Burasi Bu Sarki Benim, burada Milli Sef tanimayiz.Milli Şefimiz @sokak sanati
Foruma geldimde @sokak sanati burda da şeftiMusicSurvivor basladi mi haberim yok. Burasi Bu Sarki Benim, burada Milli Sef tanimayiz.
Allem ettim kallem ettim geldi sonunda.Tabi yarışmacılar olmadımı olmuyor sunucunun en istemice şeylerden biridir
@Ahmed Tabi olayını bilmiyorum inş sağlıktan dolayı değildir
Senin disinda kimse @sokak sanati'nin milli sef oldugunu bilmiyor.Foruma geldimde @sokak sanati burda da şefti
Tabi yarışmacılar olmadımı olmuyor sunucunun en istemice şeylerden biridir
@Ahmed Tabi olayını bilmiyorum inş sağlıktan dolayı değildir
Selam aşklar.Allem ettim kallem ettim geldi sonunda.
Yok kafasini dinlemek istiyordu biraz, bende süre tanidim.
Seçiminde iyi bu haftaSelam aşklar.
Evet kısa bir ara verdim, beynimde deli sorular vardı ve cevaplarını buldum. Döneyim dedim.
Rakiplerinin sarkilarini nasil buldun?Selam aşklar.
Evet kısa bir ara verdim, beynimde deli sorular vardı ve cevaplarını buldum. Döneyim dedim.
Çok zayıf hafta olmuş, birkaç iddialı şarkı dışında çoğu şaka gibi.Rakiplerinin sarkilarini nasil buldun?
Cok rahat 1. olurum diyorsun yani. Bende 3 sarkiyi hic begenmedim.Çok zayıf hafta olmuş, birkaç iddialı şarkı dışında çoğu şaka gibi.
Evet Élite team'e girmiş durumdayım. 2 sezon bitdi.Cok rahat 1. olurum diyorsun yani. Bende 3 sarkiyi hic begenmedim.
Senin PP? 😱