Sevmiyordun sende bu ikiliyi.Evet Élite team'e girmiş durumdayım. 2 sezon bitdi.
PP'nin öpüşen halini koyacaktım, ayağımın tozu ile banlanmayayım dedim.
Sevmiyordun sende bu ikiliyi.Evet Élite team'e girmiş durumdayım. 2 sezon bitdi.
PP'nin öpüşen halini koyacaktım, ayağımın tozu ile banlanmayayım dedim.
Evet hatırlıyorum o hikayeyi birde forum duysa ablacım reklam reklamdır.Zaten ocakta sanırım başlamıştı Hayat Bilgisi o yılın yaz ayında çıkarmıştı Feridün bey albümünü ,yeni sezondan itibarende Showa geçtikden sonra Hayat Bilgisinin bitiş jeneriği oldu o diziye tasarlanmıs bir şarkı zaten resmi jenerik şarkısıdır , bazı şarkıcılar özelikle o yıllar çok yapıyordu bunu Babamın favori dizisidir biliyorsun müdürle kavga etmişti laf söyletmemişti
Yaaa çok özel bir insandı rahmetli.O açıdan demedim cnm kötü gittin haftalar haşlıyordun geneldede kötü veriyorlardı Yoksa Çeyrek Final gördün Sibelle ne 10 haftası @sokak sanati
Rahmetli başkanımıza ne kızıyordun her hafta oylarını gördükçe zaten imza topluyordun @Bully @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @MasacRE @serhatt @xemrexxx @Forumdash @bazinga @Özgür @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 79304
Ekli dosyayı görüntüle 79306
2. sezonda daha da nefret etdim, hele Ander-in tripleri falan öğğ idi. Ama bu resim çok tatlı. Hem benimki ve beni anımsatıyor. Esmer ve beyaz tenli.Sevmiyordun sende bu ikiliyi.
Orta Okul sondayız veli toplantısı var müdür bey türk dizilerini kötülüyor ve ailemizden bize yasaklamalarını istiyor gereksiz boş diziler vsyle sonra babam dur bakalım müdür bey diye o sıra köyünde ağası Hayat Bilgisi saçma gereksiz değil diye lafa giriyor bir süre veli toplantısı müdürle babam arasında Hayat Bilgisi tartısmasıyla geçmişti @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @alperuz @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamyEvet hatırlıyorum o hikayeyi birde forum duysa ablacım reklam reklamdır.
Yaaa çok özel bir insandı rahmetli.
Müdür bey haklıymışOrta Okul sondayız veli toplantısı var müdür bey türk dizilerini kötülüyor ve ailemizden bize yasaklamalarını istiyor gereksiz boş diziler vsyle sonra babam dur bakalım müdür bey diye o sıra köyünde ağası Hayat Bilgisi saçma gereksiz değil diye lafa giriyor bir süre veli toplantısı müdürle babam arasında Hayat Bilgisi tartısmasıyla geçmişti @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @alperuz @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy
Karadeniz fıkraları böyle çıkıyor heraldeOrta Okul sondayız veli toplantısı var müdür bey türk dizilerini kötülüyor ve ailemizden bize yasaklamalarını istiyor gereksiz boş diziler vsyle sonra babam dur bakalım müdür bey diye o sıra köyünde ağası Hayat Bilgisi saçma gereksiz değil diye lafa giriyor bir süre veli toplantısı müdürle babam arasında Hayat Bilgisi tartısmasıyla geçmişti @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @alperuz @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy
Diger profil resmin cok daha iyiydi.2. sezonda daha da nefret etdim, hele Ander-in tripleri falan öğğ idi. Ama bu resim çok tatlı. Hem benimki ve beni anımsatıyor. Esmer ve beyaz tenli.
En son hangisiydi ki, cidden unutdum 😱Diger profil resmin cok daha iyiydi.
Bayrakli birseydi, Azerbaycan bayragiydi sanirim.En son hangisiydi ki, cidden unutdum 😱
Ha bildim dönerim o resme yakında Elite hevesim geçince.Bayrakli birseydi, Azerbaycan bayragiydi sanirim.
Bana da degistir demistin, ne yapayim?Ha bildim dönerim o resme yakında Elite hevesim geçince.
Ander bacımızın zirvede olduğu bu resim yakışır. Mavi ışık falan şimdiki resmine de çok benziyor. Şu ezik Poloşkodan kurtulursun.Bana da degistir demistin, ne yapayim?
Enteresan bir anı İki taraf da kendince haklı olabilirOrta Okul sondayız veli toplantısı var müdür bey türk dizilerini kötülüyor ve ailemizden bize yasaklamalarını istiyor gereksiz boş diziler vsyle sonra babam dur bakalım müdür bey diye o sıra köyünde ağası Hayat Bilgisi saçma gereksiz değil diye lafa giriyor bir süre veli toplantısı müdürle babam arasında Hayat Bilgisi tartısmasıyla geçmişti @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @alperuz @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy
Midem bulandi.Ander bacımızın zirvede olduğu bu resim yakışır. Mavi ışık falan şimdiki resmine de çok benziyor. Şu ezik Poloşkodan kurtulursun.
Köy ağasıymış hadi ordanOrta Okul sondayız veli toplantısı var müdür bey türk dizilerini kötülüyor ve ailemizden bize yasaklamalarını istiyor gereksiz boş diziler vsyle sonra babam dur bakalım müdür bey diye o sıra köyünde ağası Hayat Bilgisi saçma gereksiz değil diye lafa giriyor bir süre veli toplantısı müdürle babam arasında Hayat Bilgisi tartısmasıyla geçmişti @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @alperuz @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy
Müdür bey haklıymış
Karadeniz fıkraları böyle çıkıyor heralde
Enteresan bir anı İki taraf da kendince haklı olabilir
Muhtarıydı köyün biz görele geçene kadar Sonucta oda okul dizisi ama babam @mrt-06 dizisi oldu gibi @xemrexxx de şarkıcısında ortaklar Yıldız Tilbede en sevdiği şarkıcıdır çocukken arabayla dağlara ormanlara yaylalara giderken hep teyipte onun sesiKöy ağasıymış hadi ordan
Senin gibi kafayı oynatmıs