Aynen skandal resmen Kimlere kaldı güzelim yarışmaAlamancıyı sunuculuğa ahzırlıyorduk yarışmacıyı juri sandı Bendende şarkı seçmemi ister yarın @Bully @sokak sanati @kerem
Aynen skandal resmen Kimlere kaldı güzelim yarışmaAlamancıyı sunuculuğa ahzırlıyorduk yarışmacıyı juri sandı Bendende şarkı seçmemi ister yarın @Bully @sokak sanati @kerem
Geçen haftayı geçmekti hedefim ama sunumda problem yaşadık Neyse yeni proje var zaten ona odaklanırız
@sokak sanati kafayı reytingle bozmuş, o gidince biz de rahatlamış oluruz artık
Önemli olan 200 sayfayı bin sayfayla aynı mutlulukla terk etmek Benim yüksek oldu kadar düşüklerde oldu ben herzaman aynı şekilde bitirdim haftayı çünkü içinde eğlendik @mrt-06Rachel gecen hafta 70'leri görünce bunu begenmedi tabii.
Amac eglenmek zaten, sayfa sayisinin önemi yok.
Alamancıyı sunuculuğa ahzırlıyorduk yarışmacıyı juri sandı Bendende şarkı seçmemi ister yarın @Bully @sokak sanati @kerem
Aynen skandal resmen Kimlere kaldı güzelim yarışma
Sen misin Yalın'a laf atan oh olsun sanaNe uzattiniz bee.
Ben orada sen jürisin demedim zaten. Bütün jürilerin önerilerini dikkate aliyoruz dedim. Sizde algilama sorunu var herhalde.
Önemli olan 200 sayfayı bin sayfayla aynı mutlulukla terk etmek Benim yüksek oldu kadar düşüklerde oldu ben herzaman aynı şekilde bitirdim haftayı çünkü içinde eğlendik @mrt-06
Zaten herşeyden memnun olmasını bilmek lazım ben bin konuyla olan mutluluğu 200 konuylada yasıyordum
@sokak sanati bilmemde bende var cnm @Bully @mrt-06Ne uzattiniz bee.
Ben orada sen jürisin demedim zaten. Bütün jürilerin önerilerini dikkate aliyoruz dedim. Sizde algilama sorunu var herhalde.
O Sıla'ya olan algıyı anladım az çok yılın şarkıcısı, sanatçısı seçimini yaparken. Ben seviyorum ve sıkılmam dinlemekten o ayrı bir durum ama yarışmalarda hep benzer konseptilerin ve benzer isimlerin olması canımı sıkıyor. Mesela bir rap haftası olsun, rock haftası, türkü bile olur çok sevmesem bile veya yabancı olarak da hiphop, klasik müzik falan. Konsept anlamında biraz yaratıcılık bekliyorum ama gelecek hafta MS'de finale kalmış şarkılar ankette birinci olur artık. @kerem
Anketle secilmesin bence cunku insanlar hep ayni seyi seciyor. Bence sunucular her hafta bir konsept belirlesin ve herkes mecbur seçsin bir şey. Tabi bu benim naçizane fikrim yanlis anlasilmasin çunku 5 bolum oldu ve hep bilinen şarkılar dinledik...
Nasıl da kendine pay çıkarıyor hemen @ÇiğdemDönmem için bu adar baskı yapmayın ama
Isyan cikarir bazilari ama biz toplanti yapar kendi aramizda tartisiriz bunlari.O Sıla'ya olan algıyı anladım az çok yılın şarkıcısı, sanatçısı seçimini yaparken. Ben seviyorum ve sıkılmam dinlemekten o ayrı bir durum ama yarışmalarda hep benzer konseptilerin ve benzer isimlerin olması canımı sıkıyor. Mesela bir rap haftası olsun, rock haftası, türkü bile olur çok sevmesem bile veya yabancı olarak da hiphop, klasik müzik falan. Konsept anlamında biraz yaratıcılık bekliyorum ama gelecek hafta MS'de finale kalmış şarkılar ankette birinci olur artık. @kerem
Anketle secilmesin bence cunku insanlar hep ayni seyi seciyor. Bence sunucular her hafta bir konsept belirlesin ve herkes mecbur seçsin bir şey. Tabi bu benim naçizane fikrim yanlis anlasilmasin çunku 5 bolum oldu ve hep bilinen şarkılar dinledik...
Vizesinden düşük aldığım hocanın dersinde benBu arada Oscar demişken bu espriyi anmamak olmaz
@Forumdash @Billy Kane @Çiğdem @Yiğitt @mrt-06 @Bully @MayısKralı @kerem @xBUGRAx @alperuz @phoebebuffay @Silinmiş Üye @The_Erinch @xemrexxx @yigit_00 @Maskeli Fedai @eskici Kime oy vereceğinizi tekrar düşünün
Aklima birileri geldi hemen. Ona cok benziyorsun.Benim ruhumda hırs var napiim
Kovuldugu yere geri dönmez o. @Çiğdem
Aklima birileri geldi hemen. Ona cok benziyorsun.
Ne vardıkı bunda tuhaf bir yabancı şarkıydı
Harbiden anlamıyorum bu şarkının kıymeti nasıl bilinmedi. Gülben seslendirse herkes tam puan verirdi.