OlabilirdiMs dönemi herkes evde değildi, virüs döneminde rekorları zorlamalıyız
![]()
@sokak sanati Olunca söz konusu iki binden aşağısı eksmiyorEline sağlık bacım. Konuşma sen aha çok sahip çıktın. Artık diğer konulara geçiş yapabiliriz![]()
@xemrexxx de özlemiş o bizlide yapamıyor bizsizde yanı burda olmamızı istemiyor ama burda olmamamızıda istemiyor
Yerli dinlemekten sıkılmadın mı?@kerem pardon Rachel hemen hizmetini yerine getir ve en favoriye geç![]()
O da sen yokken pek yoktu@xemrexxx de özlemiş o bizlide yapamıyor bizsizde yanı burda olmamızı istemiyor ama burda olmamamızıda istemiyor![]()
![]()
![]()
Sonuna kadar Oscar diyoruz.Sende bizdendinya ya @sokak sanati ile ne karşılıklı değiştiriyorsunuz aynı yerde durmadan![]()
ahaha yarın başabaş gider hatırlat
Yerli dinlemekten sıkılmadın mı?![]()
ahaha yarın başabaş gider hatırlat![]()
@sokak sanati gider ayak yaptı yapacağını yine.Attık verilen oylar değişmiyor![]()
Mezarımı tırmalıyordu sıkıntıdan bende en sonunda ne var ayoll diye fırladımO da sen yokken pek yoktuŞu aralar eve tıkılmış da online oluyor
![]()
Kaçmasın devam et yada kim sunacak @kerem miTeknik aksaklık olmasa hevesim gelirdi ama hevesim kaçtı![]()
Kaçmasın devam et yada kim sunacak @kerem mi![]()
Ama yeni konunun silinmesi kötü olmus evet sonucra devam eden yarısma yanı nostalji değil okadar emek var @keremEvet.
Yarışmayı Kerem sunuyorDu zaten. Ozan forumda ki son 10 günlük mesajları silince KErem yarışmaya küstü. Ben o sırada bunun morali yükselsin diye devraldım ve geçen hafta 72 sayfa ile rekor kırdık.![]()
Ama yeni konunun silinmesi kötü olmus evet sonucra devam eden yarısma yanı nostalji değil okadar emek var @kerem![]()
Çünkü tam bir yalnız kurdum@Forumdash ın konunun delisi gibi tek 1 olarak kalması orada bir benimi rahatsız ediyor ayoll abicim sonucta![]()
![]()
@Bully @kerem @sokak sanati
Kaçmasın devam et yada kim sunacak @kerem mi![]()
@MayısKralı bugün ona söylediklerinize size pisman ettirecek. Hazir olun.Evet.
Yarışmayı Kerem sunuyorDu zaten. Ozan forumda ki son 10 günlük mesajları silince KErem yarışmaya küstü. Ben o sırada bunun morali yükselsin diye devraldım ve geçen hafta 72 sayfa ile rekor kırdık.![]()
@MayısKralı bugün ona söylediklerinize size pisman ettirecek. Hazir olun.![]()