Olabilirdi Ms dönemi herkes evde değildi, virüs döneminde rekorları zorlamalıyız
@sokak sanati Olunca söz konusu iki binden aşağısı eksmiyorEline sağlık bacım. Konuşma sen aha çok sahip çıktın. Artık diğer konulara geçiş yapabiliriz
Yerli dinlemekten sıkılmadın mı?@kerem pardon Rachel hemen hizmetini yerine getir ve en favoriye geç
O da sen yokken pek yoktu Şu aralar eve tıkılmış da online oluyor@xemrexxx de özlemiş o bizlide yapamıyor bizsizde yanı burda olmamızı istemiyor ama burda olmamamızıda istemiyor
Sonuna kadar Oscar diyoruz.Sende bizdendinya ya @sokak sanati ile ne karşılıklı değiştiriyorsunuz aynı yerde durmadan
ahaha yarın başabaş gider hatırlat
Yerli dinlemekten sıkılmadın mı?
ahaha yarın başabaş gider hatırlat
@sokak sanati gider ayak yaptı yapacağını yine.Attık verilen oylar değişmiyor
Mezarımı tırmalıyordu sıkıntıdan bende en sonunda ne var ayoll diye fırladım @xemrexxxO da sen yokken pek yoktu Şu aralar eve tıkılmış da online oluyor
Kaçmasın devam et yada kim sunacak @kerem miTeknik aksaklık olmasa hevesim gelirdi ama hevesim kaçtı
Kaçmasın devam et yada kim sunacak @kerem mi
Ama yeni konunun silinmesi kötü olmus evet sonucra devam eden yarısma yanı nostalji değil okadar emek var @keremEvet.
Yarışmayı Kerem sunuyorDu zaten. Ozan forumda ki son 10 günlük mesajları silince KErem yarışmaya küstü. Ben o sırada bunun morali yükselsin diye devraldım ve geçen hafta 72 sayfa ile rekor kırdık.
Ama yeni konunun silinmesi kötü olmus evet sonucra devam eden yarısma yanı nostalji değil okadar emek var @kerem
Çünkü tam bir yalnız kurdum Sürümü ariyorum@Forumdash ın konunun delisi gibi tek 1 olarak kalması orada bir benimi rahatsız ediyor ayoll abicim sonucta @Bully @kerem @sokak sanati
Kaçmasın devam et yada kim sunacak @kerem mi
@MayısKralı bugün ona söylediklerinize size pisman ettirecek. Hazir olun.Evet.
Yarışmayı Kerem sunuyorDu zaten. Ozan forumda ki son 10 günlük mesajları silince KErem yarışmaya küstü. Ben o sırada bunun morali yükselsin diye devraldım ve geçen hafta 72 sayfa ile rekor kırdık.
@MayısKralı bugün ona söylediklerinize size pisman ettirecek. Hazir olun.