Sende bizdendinya ya @sokak sanati ile ne karşılıklı değiştiriyorsunuz aynı yerde durmadanAleyna Tilki dinle o zaman.
Seni de kaybettik.![]()
Sende bizdendinya ya @sokak sanati ile ne karşılıklı değiştiriyorsunuz aynı yerde durmadanAleyna Tilki dinle o zaman.
Seni de kaybettik.![]()
Sende bizdendinya ya @sokak sanati ile ne karşılıklı değiştiriyorsunuz aynı yerde durmadan![]()
Aaa tamam ama @kerem niye ordan çıktı sen geldin ikinizde durun ayollAtoş'a kıyamadım yoksa hala gönlüm Oscar'da![]()
Oyunu değiştir hemen.Atoş'a kıyamadım yoksa hala gönlüm Oscar'da![]()
Keşke yarın gelseydin.Aaa tamam ama @kerem niye ordan çıktı sen geldin ikinizde durun ayoll![]()
10 mu
Bugün Yiğitler atacanalrla yer değiştirdik @Bully ile biz sırtladık ayoll @sokak sanati yalnız kalmazKeşke yarın gelseydin.![]()
Evet sonuclar açıklanmadan yanlıs bilgi veriyorum hep üyelere10 muiyi puan vermişsin hayret
![]()
Daha da yazardım da uğraşmadım, yarışmacılar tam ilgi gösterse uçardı konuBugün Yiğitler atacanalrla yer değiştirdik @Bully ile biz sırtladık ayoll @sokak sanati yalnız kalmaz![]()
![]()
![]()
Bu arada Oscar demişken bu espriyi anmamak olmaz
@Forumdash @Billy Kane @Çiğdem @Yiğitt @mrt-06 @Bully @MayısKralı @kerem @xBUGRAx @alperuz @phoebebuffay @Silinmiş Üye @The_Erinch @xemrexxx @yigit_00 @Maskeli Fedai @eskici Kime oy vereceğinizi tekrar düşünün![]()
Allah bereket versin daha 2 binmi olacak ayoll ms i bile geçiyor @sokak sanatiDaha da yazardım da uğraşmadım, yarışmacılar tam ilgi gösterse uçardı konu
@Yiğitt En Favori Şarkı'ya oy atmayı unutma bu arada canım![]()
Allah bereket versin daha 2 binmi olacak ayoll ms i bile geçiyor @sokak sanati![]()
![]()
Ben 500 ü gördümmü Amil fotosunu hazırlıyordum
![]()
![]()
![]()
OlabilirdiAllah bereket versin daha 2 binmi olacak ayoll ms i bile geçiyor @sokak sanati![]()
![]()
Ben 500 ü gördümmü Amil fotosunu hazırlıyordum
![]()
![]()
![]()