Sende bizdendinya ya @sokak sanati ile ne karşılıklı değiştiriyorsunuz aynı yerde durmadanAleyna Tilki dinle o zaman.
Seni de kaybettik.
Sende bizdendinya ya @sokak sanati ile ne karşılıklı değiştiriyorsunuz aynı yerde durmadanAleyna Tilki dinle o zaman.
Seni de kaybettik.
Sende bizdendinya ya @sokak sanati ile ne karşılıklı değiştiriyorsunuz aynı yerde durmadan
Aaa tamam ama @kerem niye ordan çıktı sen geldin ikinizde durun ayollAtoş'a kıyamadım yoksa hala gönlüm Oscar'da
Oyunu değiştir hemen. Hadi..Atoş'a kıyamadım yoksa hala gönlüm Oscar'da
Keşke yarın gelseydin.Aaa tamam ama @kerem niye ordan çıktı sen geldin ikinizde durun ayoll
10 mu iyi puan vermişsin hayret10 verdim sanırım @eskici Seçmiştir demiştim sen çıktın
Bugün Yiğitler atacanalrla yer değiştirdik @Bully ile biz sırtladık ayoll @sokak sanati yalnız kalmazKeşke yarın gelseydin.
Evet sonuclar açıklanmadan yanlıs bilgi veriyorum hep üyelere10 mu iyi puan vermişsin hayret
Daha da yazardım da uğraşmadım, yarışmacılar tam ilgi gösterse uçardı konuBugün Yiğitler atacanalrla yer değiştirdik @Bully ile biz sırtladık ayoll @sokak sanati yalnız kalmaz
Bu arada Oscar demişken bu espriyi anmamak olmaz
@Forumdash @Billy Kane @Çiğdem @Yiğitt @mrt-06 @Bully @MayısKralı @kerem @xBUGRAx @alperuz @phoebebuffay @Silinmiş Üye @The_Erinch @xemrexxx @yigit_00 @Maskeli Fedai @eskici Kime oy vereceğinizi tekrar düşünün
Allah bereket versin daha 2 binmi olacak ayoll ms i bile geçiyor @sokak sanati Ben 500 ü gördümmü Amil fotosunu hazırlıyordumDaha da yazardım da uğraşmadım, yarışmacılar tam ilgi gösterse uçardı konu
@Yiğitt En Favori Şarkı'ya oy atmayı unutma bu arada canım
Soğuk espiriye karşi donduk napalım @sokak sanatiO nasıl smile
@xemrexxx e benziyorSoğuk espiriye karşi donduk napalım @sokak sanati
Allah bereket versin daha 2 binmi olacak ayoll ms i bile geçiyor @sokak sanati Ben 500 ü gördümmü Amil fotosunu hazırlıyordum
Olabilirdi Ms dönemi herkes evde değildi, virüs döneminde rekorları zorlamalıyızAllah bereket versin daha 2 binmi olacak ayoll ms i bile geçiyor @sokak sanati Ben 500 ü gördümmü Amil fotosunu hazırlıyordum