Tek günde 1.4 k mesaj 9k hit almistim ondan önce @MayısKralı da baya iyi götürmüstü hepsi gitti.Ama yeni konunun silinmesi kötü olmus evet sonucra devam eden yarısma yanı nostalji değil okadar emek var @kerem![]()
Tek günde 1.4 k mesaj 9k hit almistim ondan önce @MayısKralı da baya iyi götürmüstü hepsi gitti.Ama yeni konunun silinmesi kötü olmus evet sonucra devam eden yarısma yanı nostalji değil okadar emek var @kerem![]()
Güldürdün.O biraz sıkar, artık bunu daha sık kullanırım.
![]()
Sinir ettiniz cocugu, size inat cok güzel sunacak programi.Oy bile kullanmadı. Bende oy vermeyeceğim ona![]()
Teşekkür edeirm canım.@mrt-06 'yı üzemem daha fazla.![]()
Önerin varsa özelden yaz bekliyorum, bütün jürilerimizi dikkate aliyoruz.Teşekkür edeirm canım.![]()
Önerin varsa özelden yaz bekliyorum, bütün jürilerimizi dikkate aliyoruz.![]()
@sokak sanati kafayı reytingle bozmuş, o gidince biz de rahatlamış oluruz artık
Nerden geldi aklına?O değil Oscar yine mi olmadı?
Hep aynı şarkıları seçip oy vermeye ne meraklılar.
![]()
Herkes jüri oldugu icin herkesi kastettim cahil Rachel.@mrt-06 en değerli yarışmacı Jüri değil. Dikkatli ol![]()
@sokak sanati kafayı reytingle bozmuş, o gidince biz de rahatlamış oluruz artık![]()
Herkes jüri oldugu icin herkesi kastettim cahil Rachel.![]()
Ben yarışmacıyım yalnız. Öneri vermem doğru olmaz.Önerin varsa özelden yaz bekliyorum, bütün jürilerimizi dikkate aliyoruz.![]()
SonundaBırakıyorum. Özgürsün artık..
Yok tam tersine, konsept önerisi yapan bir sürü yarismacimiz oldu. Yarismacilarin istedigi konseptleri de seceneklerin arasina sunmaliyiz.Ben yarışmacıyım yalnız. Öneri vermem doğru olmaz.![]()
Dalağım şişti yerli yabancı aynı isimleri görmekten.Oscar'da belki farklı şarkılar duyabilirdik... Aşkla Aynı Değil gelir bu hafta da veya Şıkır şıkır.
![]()
Alamancıyı sunuculuğa ahzırlıyorduk yarışmacıyı juri sandıBen yarışmacıyım yalnız. Öneri vermem doğru olmaz.![]()
Ne uzattiniz bee.Alamancıyı sunuculuğa ahzırlıyorduk yarışmacıyı juri sandı![]()
![]()
Bendende şarkı seçmemi ister yarın
![]()
![]()
@Bully @sokak sanati @kerem