TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 5. Hafta (Sonuçlar)

6. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Oscar'a Aday Olan Film Şarkıları

Oy: 14 43.8%
  • Grammy Ödüllüne Aday Olmuş Şarkılar

Oy: 1 3.1%
  • En Favori Şarkı Yarışmasında Çeyrek Finale Kalmış Yerli-Yabancı Şarkılar

Oy: 17 53.1%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Kardeşimle 1 gün aramız var ama tamamen zıt kişileriz. Erkek ile kadın farklı oluyor. Başak Kadını sempatik oluyor başak erkeği sinir bozucu:A Benim kardeşimde senle farklı. Oda tam domuz. İnadından ölür:A
Başak Kadını sempatik oluyor başak erkeği sinir bozucu:A

Evet senle beni çok iyi tanımladın cnm :A :A :A @mrt-06 @Yiğitt @kerem @Bully

Genelde böyle tanımlardı kendini @sokak sanati birde @Bully hatırlıyormu bilmiyorum berenin melek kanatlı bir fotosunu paylasıyordu şirin görünmek için :A :A :A
Sonuna kadar haklısın 😱
Sirin dedin de tam üstüne bastin, @sokak sanati gercekten cok Sirin. :A
5e1d98340f2544125445ca17.jpg

Senin için direkt oraya oy attım, bana şarkı bul o zaman :A Aslında bu haftalık benim yerime yarışsan çok da iyi olabilir, ben evde olamayacağım malum... Yapımcımız değerlendirsin please :A
Maalesef olmuyor öyle canısı :A

Zaten şarkı kapamayacak gibisin, kalanlarla bakacağız artık :A Gelip kendin bildirmen gerekiyor bir şekilde :A

• Beğendim
Reactions: kerem
Maalesef olmuyor öyle canısı :A

Zaten şarkı kapamayacak gibisin, kalanlarla bakacağız artık :A Gelip kendin bildirmen gerekiyor bir şekilde :A
@Yiğitt suraya tikliyorsun ve ceyrek finale kalan bütün sarkilardan birini secebiliyorsun. Sen simdiden 2-3 tane ayir. Yedek bulunsun her zaman. :A

Bu arada niye sarki gönderemiyor ki? :D

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt and Bully
Forumdan uzak kaldım sürecte saat 1 de uyumamak için zor duruyordum biraz daha vakit geçsin ama olmuyordu ama forumdayken kendimi durdurmasam sabaha kadar uyku gözüme girmiyor şuan oldu gibi :A

Artık ben kaçayım oyüzden @kerem @Bully @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati cicili bicili rüyalar

linklere ifadelerede bişi olmuş seçemiyoruz :F Ve :A dısında ezberimde olan ifadede yok :A

Forumdan uzak kaldım sürecte saat 1 de uyumamak için zor duruyordum biraz daha vakit geçsin ama olmuyordu ama forumdayken kendimi durdurmasam sabaha kadar uyku gözüme girmiyor şuan oldu gibi :A

Artık ben kaçayım oyüzden @kerem @Bully @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati cicili bicili rüyalar

linklere ifadelerede bişi olmuş seçemiyoruz :F Ve :A dısında ezberimde olan ifadede yok :A

İyi geceler Kraliçem:bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem

Cicili bicili rüyalar :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem

: bhr : yide kullanirdin sen. :A

Neyse iyi geceler. :bhr:

Bende kaciyorum, bis morgen jungs. :A @sokak sanati @Bully

• Üzücü
Reactions: Yiğitt
Forum nasıl @Yiğitt 'e iltimas geçti anlıyoruz elenen şarkı bence gayet güzeldi :(
Cesur hareketin için teşekkürler @Turkuazz
Final puanı alanları tebrik ediyorum

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Forum nasıl @Yiğitt 'e iltimas geçti anlıyoruz elenen şarkı bence gayet güzeldi :(
Cesur hareketin için teşekkürler @Turkuazz
Final puanı alanları tebrik ediyorum
İlk 3 beklemiyordum ama elenmeyi de hak etmemişti Şarkı.sağlık olsun buraya kadarmış yarışmak iyi puanlamadan ötürü teşekkürler 🤗🤗

• Beğendim
Reactions: Felon
Burçlara inancım bitti. :T
Aaa benimde burclara inancım yok şimdi hergün aynı burcta olan bir sürü kişi o burcu kendine uyarlıyor mesala ben başağım yarın başak şöyle yapacak diyor ve dünyadakı bir sürü başak insanı aynı şeyimi yapacak :F @sokak sanati İle iki bşak olarak zaten burcların yalan olduna en büyük örnekleriz :A :A :A @Bully @Yiğitt

Ben bu konuda daha önce de birkaç kere bu yorumu gördüm diye böyle birşey yazıyorum, sakın kimse üstüne alınmasın.
Bazı üyeler, bazı şarkıları seçmekle risk alıyor ve bu çok cesaretli bir adım gibi takdir ediliyor. Bence bu çok saçma. Bu programın formatı zaten her konseptde en iyilerden birisini en erken seçerek hafta birinciliğine oynamak.
Zevk yarışması olsa risk almak güzel ama 10 kişi garanti şarkı seçince, ben gidip riskli bir parça seçersem bile bile kendimi ateşe atıyorum demek ki. Ve neden yapalım?
Garanti sayılacak şarkılar tabii ki puan getiriyor. Risk almak havalı gözüke bilir ama bu yarışmanın kurallarına göre bu yanlış bir strateji.

Ben bu konuda daha önce de birkaç kere bu yorumu gördüm diye böyle birşey yazıyorum, sakın kimse üstüne alınmasın.
Bazı üyeler, bazı şarkıları seçmekle risk alıyor ve bu çok cesaretli bir adım gibi takdir ediliyor. Bence bu çok saçma. Bu programın formatı zaten her konseptde en iyilerden birisini en erken seçerek hafta birinciliğine oynamak.
Zevk yarışması olsa risk almak güzel ama 10 kişi garanti şarkı seçince, ben gidip riskli bir parça seçersem bile bile kendimi ateşe atıyorum demek ki. Ve neden yapalım?
Garanti sayılacak şarkılar tabii ki puan getiriyor. Risk almak havalı gözüke bilir ama bu yarışmanın kurallarına göre bu yanlış bir strateji.
Kesinlikle katılıyorum :A

• Harika
Reactions: Ahmed