Tek günde 1.4 k mesaj 9k hit almistim ondan önce @MayısKralı da baya iyi götürmüstü hepsi gitti.Ama yeni konunun silinmesi kötü olmus evet sonucra devam eden yarısma yanı nostalji değil okadar emek var @kerem
Tek günde 1.4 k mesaj 9k hit almistim ondan önce @MayısKralı da baya iyi götürmüstü hepsi gitti.Ama yeni konunun silinmesi kötü olmus evet sonucra devam eden yarısma yanı nostalji değil okadar emek var @kerem
Güldürdün. O biraz sıkar, artık bunu daha sık kullanırım.
Sinir ettiniz cocugu, size inat cok güzel sunacak programi.Oy bile kullanmadı. Bende oy vermeyeceğim ona
Teşekkür edeirm canım.@mrt-06 'yı üzemem daha fazla.
Önerin varsa özelden yaz bekliyorum, bütün jürilerimizi dikkate aliyoruz.Teşekkür edeirm canım.
Önerin varsa özelden yaz bekliyorum, bütün jürilerimizi dikkate aliyoruz.
@sokak sanati kafayı reytingle bozmuş, o gidince biz de rahatlamış oluruz artık
Nerden geldi aklına? O değil Oscar yine mi olmadı? Hep aynı şarkıları seçip oy vermeye ne meraklılar.
Herkes jüri oldugu icin herkesi kastettim cahil Rachel.@mrt-06 en değerli yarışmacı Jüri değil. Dikkatli ol
@sokak sanati kafayı reytingle bozmuş, o gidince biz de rahatlamış oluruz artık
Herkes jüri oldugu icin herkesi kastettim cahil Rachel.
Ben yarışmacıyım yalnız. Öneri vermem doğru olmaz.Önerin varsa özelden yaz bekliyorum, bütün jürilerimizi dikkate aliyoruz.
SonundaBırakıyorum. Özgürsün artık..
Yok tam tersine, konsept önerisi yapan bir sürü yarismacimiz oldu. Yarismacilarin istedigi konseptleri de seceneklerin arasina sunmaliyiz.Ben yarışmacıyım yalnız. Öneri vermem doğru olmaz.
Dalağım şişti yerli yabancı aynı isimleri görmekten. Oscar'da belki farklı şarkılar duyabilirdik... Aşkla Aynı Değil gelir bu hafta da veya Şıkır şıkır.
Alamancıyı sunuculuğa ahzırlıyorduk yarışmacıyı juri sandı Bendende şarkı seçmemi ister yarın @Bully @sokak sanati @keremBen yarışmacıyım yalnız. Öneri vermem doğru olmaz.
Ne uzattiniz bee.Alamancıyı sunuculuğa ahzırlıyorduk yarışmacıyı juri sandı Bendende şarkı seçmemi ister yarın @Bully @sokak sanati @kerem