TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 5. Hafta (Sonuçlar)

6. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Oscar'a Aday Olan Film Şarkıları

Oy: 14 43.8%
  • Grammy Ödüllüne Aday Olmuş Şarkılar

Oy: 1 3.1%
  • En Favori Şarkı Yarışmasında Çeyrek Finale Kalmış Yerli-Yabancı Şarkılar

Oy: 17 53.1%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Geçen haftayı geçmekti hedefim ama sunumda problem yaşadık:( Neyse yeni proje var zaten ona odaklanırız:Z
@sokak sanati kafayı reytingle bozmuş, o gidince biz de rahatlamış oluruz artık :A
Rachel gecen hafta 70'leri görünce bunu begenmedi tabii. :A

Amac eglenmek zaten, sayfa sayisinin önemi yok. :A
Önemli olan 200 sayfayı bin sayfayla aynı mutlulukla terk etmek :A Benim yüksek oldu kadar düşüklerde oldu ben herzaman aynı şekilde bitirdim haftayı çünkü içinde eğlendik :A @mrt-06

Zaten herşeyden memnun olmasını bilmek lazım ben bin konuyla olan mutluluğu 200 konuylada yasıyordum :A :A :A

Önemli olan 200 sayfayı bin sayfayla aynı mutlulukla terk etmek :A Benim yüksek oldu kadar düşüklerde oldu ben herzaman aynı şekilde bitirdim haftayı çünkü içinde eğlendik :A @mrt-06

Zaten herşeyden memnun olmasını bilmek lazım ben bin konuyla olan mutluluğu 200 konuylada yasıyordum :A :A :A

Benim ruhumda hırs var napiim:(

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Çiğdem
O Sıla'ya olan algıyı anladım az çok yılın şarkıcısı, sanatçısı seçimini yaparken. :F Ben seviyorum ve sıkılmam dinlemekten o ayrı bir durum ama yarışmalarda hep benzer konseptilerin ve benzer isimlerin olması canımı sıkıyor. Mesela bir rap haftası olsun, rock haftası, türkü bile olur çok sevmesem bile veya yabancı olarak da hiphop, klasik müzik falan. Konsept anlamında biraz yaratıcılık bekliyorum ama gelecek hafta MS'de finale kalmış şarkılar ankette birinci olur artık. :F @kerem

Anketle secilmesin bence cunku insanlar hep ayni seyi seciyor. Bence sunucular her hafta bir konsept belirlesin ve herkes mecbur seçsin bir şey. Tabi bu benim naçizane fikrim yanlis anlasilmasin çunku 5 bolum oldu ve hep bilinen şarkılar dinledik...

Yabancı şarkıda bile isyan edilDi. Yabancı şarkı yani ne var bunda. Çok zorlandım o hafta.:(

• Beğendim
Reactions: blacklion
O Sıla'ya olan algıyı anladım az çok yılın şarkıcısı, sanatçısı seçimini yaparken. :F Ben seviyorum ve sıkılmam dinlemekten o ayrı bir durum ama yarışmalarda hep benzer konseptilerin ve benzer isimlerin olması canımı sıkıyor. Mesela bir rap haftası olsun, rock haftası, türkü bile olur çok sevmesem bile veya yabancı olarak da hiphop, klasik müzik falan. Konsept anlamında biraz yaratıcılık bekliyorum ama gelecek hafta MS'de finale kalmış şarkılar ankette birinci olur artık. :F @kerem

Anketle secilmesin bence cunku insanlar hep ayni seyi seciyor. Bence sunucular her hafta bir konsept belirlesin ve herkes mecbur seçsin bir şey. Tabi bu benim naçizane fikrim yanlis anlasilmasin çunku 5 bolum oldu ve hep bilinen şarkılar dinledik...
Isyan cikarir bazilari ama biz toplanti yapar kendi aramizda tartisiriz bunlari. :A

Özelden önerin varsa yaz, not alayim. :D

• Güldürdün
Reactions: blacklion
  • Güldürdün
Reactions: sokak sanati