Yarın öbür gün sokağa çıkma yasağı gelirse mecbursunuz.Bizim çok arşivlik iş yok.Başka kanallardan alırsa olsun.
![]()
Medyapım'dan paket alsın işte sitkomları + Doktorlar her şeyi ben mi söyleyim.Yarın öbür gün sokağa çıkma yasağı gelirse mecbursunuz.![]()
TGRT'nin arşivinde de iş yok, Medyapım kaldı geriye bir tek haklısın.Medyapım'dan paket alsın işte sitkomları + Doktorlar her şeyi ben mi söyleyim.![]()
TGRT'nin arşivinde de iş yok, Medyapım kaldı geriye bir tek haklısın.![]()
TGRT'nin görüntü kalitesi çamur gibiydi o dizileri günümüze çevirmek zor olur gibi geliyor bana.Evimiz Olacak Mı güzeldi Seda Sayan'ın oynadığı.![]()
TGRT'nin görüntü kalitesi çamur gibiydi o dizileri günümüze çevirmek zor olur gibi geliyor bana.![]()
Gülben az yemedi oradan...Yok ya iyi çekmişler de televizyonda kötü gibi zamanın en zengin grubu yakışır.
![]()
TGRT'nin gülü.Gülben az yemedi oradan...Abone oldum incelerim..
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/faiz-haram-diye-topla-paralari-sedaya-yolla-39226142TGRT'nin gülü.![]()
Logoya bak ya böylesi gelmedi bir daha...
![]()
Aşk Yeniden, Kiraz Mevsimi falan yayınlansa keşke.Bizim çok arşivlik iş yok.Başka kanallardan alırsa olsun.
![]()
Okumuştum çok iyi.https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/faiz-haram-diye-topla-paralari-sedaya-yolla-39226142
Cidden harika logo ve jenerikleri vardı, TGRT Haber onu da değiştirdi.![]()
Aşk Yeniden, Kiraz Mevsimi falan yayınlansa keşke.![]()
Kanalların şimdiki jeneriklerinden daha iyi 2012'den sonra jenerikleri çok basitleştirdiler nedense.Okumuştum çok iyi.Şu tanıtımın sonuna baksana.
En çok bunlara olur.Ben bakmam bakan olur mu.![]()
Hatırlatma Focus Film'in ihanetini.En çok bunlara olur.Bez Bebek’i isterdim ama A2’de olması kötü.
![]()
Aa evet o da fena olmaz.Hatırlatma Focus Film'in ihanetini.Prenses Perfinya da fena değildi aslında.
![]()
Çalışırsın zaten %70-75 medya dışı bölümlerden@xemrexxx sen sektördensin bilirsin bir mühendis televizyon kanalında çalışabilir mi öyle bir pozisyonu var mıÇünkü Türksat'ta çalışabiliyoruz tv kanalında da olabiliriz diye düşündüm. .ss