xBUGRAx
Emekli
Aa evet o da fena olmaz. OHB, Karagül gibi uzun soluklu işler TOTAL’i yeniden çekmez mi aslında.
Karagül'ü hiç vermemişti gitti Sony Channel ve 360 TV yayınladıydı.
Aa evet o da fena olmaz. OHB, Karagül gibi uzun soluklu işler TOTAL’i yeniden çekmez mi aslında.
Peki bir türkçe öğretmeni. @xBUGRAxÇalışırsın zaten %70-75 medya dışı bölümlerden
Zilli değilse olurPeki bir türkçe öğretmeni. @xBUGRAx
Dün sana dediğimi sordun muZilli değilse olur
Evden çalışıyoz dur ortalık karışıkDün sana dediğimi sordun mu
Buradan bir konu daha açarız sektördekiler bize iş verin diye, daha sonra.Birinci sınıfta demişler editör olarak falan medyada da iş imkanı diye.
Sen orada müdür bile olursun, hatırlıyorum üniye de 1.girdim demiştin.Evden çalışıyoz dur ortalık karışık
O zaman mütercim veya tercüman da kesin lazımdır.Çalışırsın zaten %70-75 medya dışı bölümlerden
Ekli dosyayı görüntüle 77513
Bu forumu sektörden takip eden birçok insan olduğunu biliyorum keza bu konuyu görecek, o yüzden buradan açık bir mektup yazmak istiyorum lütfen eski dizilerinizi arşivin tozlu raflarından çıkarın...
SHOW TV: Cennet Mahallesi - Muhteşem Yüzyıl - Hayat Bilgisi, KANAL D: Acemi Cadı - Sihirli Annem - Yalan Dünya, ATV: Avrupa Yakası - Yahşi Cazibe, STAR: Geniş Aile - Akasya Durağı, FOX: Bez Bebek gibi bir dönemin en çok izlenen işlerini HD - 16:9 formatta izleyicilerle buluşturun.
Her gün yayınlanan ve ağırlıklı kadın izleyiciye yönelik, bıkkınlık veren gündüz kuşağı programları yerine bu dizileri yayınlayın, yabancı kanallar bile eski dizilerini yayınlamaya başladı örneğin NBC FRIENDS'i yayınlıyor, siz de bu işe girebilirsiniz. Günümüz teknolojisi ile oldukça kolay hale gelen eski tip yayınları günümüz standartlarına çevirebilirsiniz. Her yaştan izleyici evdeyken sadece belli kitleye hitap eden ve bıkkınlık veren programlara ara verin..
İşler Güçler, Güzel Köylü, Anne, Şevkat Yerimdar derken hareketlenme başladı biraz daha bastırın.Ben de çağrımı yaptım, inşallah gelir müjdeli haberler. @mrt-06
Olamazsam şirketi patlatıp sezon finali yaparım zaten patronum ali koç yenisini yapar hemen binanın @Aserat artık jet sosyete ye reklam vermemizin neden önemli olduğunu anlamışsındır patron cığım reklam vermezse çoktan bitmişti GülseSen orada müdür bile olursun, hatırlıyorum üniye de 1.girdim demiştin.
Ali Koç ne alaka be. 😱 Gülse Birsel adı bile reklam yağmasına yeter kimseye muhtaç değiliz şükür.Olamazsam şirketi patlatıp sezon finali yaparım zaten patronum ali koç yenisini yapar hemen binanın @Aserat artık jet sosyete ye reklam vermemizin neden önemli olduğunu anlamışsındır patron cığım reklam vermezse çoktan bitmişti Gülse
Aynı şeyi yazdık.İşler Güçler, Güzel Köylü, Anne, Şevkat Yerimdar derken hareketlenme başladı biraz daha bastırın.
Patronun buraya bakıyorsa yandınOlamazsam şirketi patlatıp sezon finali yaparım zaten patronum ali koç yenisini yapar hemen binanın @Aserat artık jet sosyete ye reklam vermemizin neden önemli olduğunu anlamışsındır patron cığım reklam vermezse çoktan bitmişti Gülse
Benden sonra yazmışsın.Aynı şeyi yazdık.
Patronun buraya bakıyorsa yandın
Görmemiştim sonuçta, aynı anda yazdık sayılır..Benden sonra yazmışsın.
Ülkede kriz var buraya bakmazAynı şeyi yazdık.
Patronun buraya bakıyorsa yandın
Arçelik zaten ülkemizin gururu, solunum cihazı üretiyor. KOÇ grubunu seviyoruz.Ülkede kriz var buraya bakmaz
Ama hala aynı diziler koyuluyor. Hiç uzun zamandır ortada olmayan dizileri koyan yok.Bu konuyu açtıktan sonra art arda arşiv dizilerin yayınlanması haberleri geldi, FAV10'un gücü.
'Şevkat Yerimdar' Tekrarlarıyla FOX'ta!
FOX'un sevilen dizisi 'Şevkat Yerimdar' tekrarlarıyla FOX'ta! Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu, senaryosunu Erol Hizarcı'nın kaleme aldığı; başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Suzan Aksoy, Murat Akkoyunlu, Eser...fav10.net
'Anne' Tekrarlarıyla Star TV'de!
Star TV'nin sevilen dizisi 'Anne' tekrarlarıyla ekranlara geri dönüyor! Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin oturduğu; başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız, Can Nergis, Gonca Vuslateri ve Berkay Ateş gibi isimlerin paylaştığı dizi...fav10.net
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" Tekrarlarıyla teve2'de!
Kanal D'nin eski dizilerinden "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" tekrarlarıyla teve2'de! Başrollerinde; Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Yıldız Çağrı Atiksoy, Emir Berke Zincidi ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı, yayınlandığı dönemde reyting rekorları...fav10.net
''Aşk-ı Memnu'' Tekrarlarıyla Kanal D'de!
Türkiye'nin büyük ilgiyle izlenilen fenomen dizisi ''Aşk-ı Memnu'' tekrarlarıyla ekranlara dönüyor! Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği; başrollerinde Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu gibi...fav10.net
@sokak sanati @Yiğitt @kerem @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @bazinga @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @emreemreu
İleriki günlerde görürüz bence yeni yeni başladılar birde hala yayınlanan diziler var, elde stok bitince.Ama hala aynı diziler koyuluyor. Hiç uzun zamandır ortada olmayan dizileri koyan yok.