Yarın öbür gün sokağa çıkma yasağı gelirse mecbursunuz.Bizim çok arşivlik iş yok. Başka kanallardan alırsa olsun.
Medyapım'dan paket alsın işte sitkomları + Doktorlar her şeyi ben mi söyleyim.Yarın öbür gün sokağa çıkma yasağı gelirse mecbursunuz.
TGRT'nin arşivinde de iş yok, Medyapım kaldı geriye bir tek haklısın.Medyapım'dan paket alsın işte sitkomları + Doktorlar her şeyi ben mi söyleyim.
TGRT'nin arşivinde de iş yok, Medyapım kaldı geriye bir tek haklısın.
TGRT'nin görüntü kalitesi çamur gibiydi o dizileri günümüze çevirmek zor olur gibi geliyor bana.Evimiz Olacak Mı güzeldi Seda Sayan'ın oynadığı.
TGRT'nin görüntü kalitesi çamur gibiydi o dizileri günümüze çevirmek zor olur gibi geliyor bana.
Gülben az yemedi oradan... Abone oldum incelerim..Yok ya iyi çekmişler de televizyonda kötü gibi zamanın en zengin grubu yakışır.
TGRT'nin gülü. Logoya bak ya böylesi gelmedi bir daha...Gülben az yemedi oradan... Abone oldum incelerim..
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/faiz-haram-diye-topla-paralari-sedaya-yolla-39226142TGRT'nin gülü. Logoya bak ya böylesi gelmedi bir daha...
Aşk Yeniden, Kiraz Mevsimi falan yayınlansa keşke.Bizim çok arşivlik iş yok. Başka kanallardan alırsa olsun.
Okumuştum çok iyi. Şu tanıtımın sonuna baksana.https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/faiz-haram-diye-topla-paralari-sedaya-yolla-39226142
Cidden harika logo ve jenerikleri vardı, TGRT Haber onu da değiştirdi.
Aşk Yeniden, Kiraz Mevsimi falan yayınlansa keşke.
Kanalların şimdiki jeneriklerinden daha iyi 2012'den sonra jenerikleri çok basitleştirdiler nedense.Okumuştum çok iyi. Şu tanıtımın sonuna baksana.
En çok bunlara olur. Bez Bebek’i isterdim ama A2’de olması kötü.Ben bakmam bakan olur mu.
Hatırlatma Focus Film'in ihanetini. Prenses Perfinya da fena değildi aslında.En çok bunlara olur. Bez Bebek’i isterdim ama A2’de olması kötü.
Aa evet o da fena olmaz. OHB, Karagül gibi uzun soluklu işler TOTAL’i yeniden çekmez mi aslında.Hatırlatma Focus Film'in ihanetini. Prenses Perfinya da fena değildi aslında.
Çalışırsın zaten %70-75 medya dışı bölümlerden@xemrexxx sen sektördensin bilirsin bir mühendis televizyon kanalında çalışabilir mi öyle bir pozisyonu var mı Çünkü Türksat'ta çalışabiliyoruz tv kanalında da olabiliriz diye düşündüm. .ss