Şaban da sıkmaya başladı aslında bakarsan ablacım.Showda türk filmi varmı diye bakıyoruz bazende bazı kanallar şaban tv gibi veriyorya bazen öyle kanal bakıyorum
Şaban da sıkmaya başladı aslında bakarsan ablacım.Showda türk filmi varmı diye bakıyoruz bazende bazı kanallar şaban tv gibi veriyorya bazen öyle kanal bakıyorum
Ben sıkılmam cnmŞaban da sıkmaya başladı aslında bakarsan ablacım.
ask yeniden foxda yayinlaniyordu geceAşk Yeniden, Kiraz Mevsimi falan yayınlansa keşke.
Ekmeğini yiyor ama bir de işini düzgün yapsa Perihan ablanın 17. ve 26. Bölümünü yayınladı tek
Haklısın kardeşim ama Vadi'nın yayın hakları falan uğraşmazlar diye yazmadımSHOW TV: Cennet Mahallesi - Muhteşem Yüzyıl - Hayat Bilgisi
Bu dizilerin yer alıp da Vadinin olmaması... En başa Vadiyi yazmanı rica edeceğim @mrt-06 Ama Pusu değil ilk 97
Annem görünce direkt kapatıyor.Ben sıkılmam cnm
Sen yaz 97 bölümün 90'ı kendilerinin zatenHaklısın kardeşim ama Vadi'nın yayın hakları falan uğraşmazlar diye yazmadım
Aslında buna Çalikuşu da eklenmeli O zamanlar çook izlenmiş. Ben bile o zamanlar kücüktüm
TRT Çalıkuşu 1986 yapım o zamanlar 5 yaşında olsan abicim şimdi 39 - 42 yaş aralığındasın. Yaşını bulduk yıllar sonra. @xemrexxx @sokak sanati @ÇiğdemAslında buna Çalikuşu da eklenmeli O zamanlar çook izlenmiş. Ben bile o zamanlar kücüktüm
Hhaha aa ben abi diyorsam zaten en az 40 olmalıydı @xemrexxx @serhatt @sokak sanatiTRT Çalıkuşu 1986 yapım o zamanlar 5 yaşında olsan abicim şimdi 39 - 42 yaş aralığındasın. Yaşını bulduk yıllar sonra. @xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem
TRT Çalıkuşu 1986 yapım o zamanlar 5 yaşında olsan abicim şimdi 39 - 42 yaş aralığındasın. Yaşını bulduk yıllar sonra. @xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem
Kız sen 42 oldun be
sadece onlar değil dizide oynayanlar da rahatsız vadiden maalesef hatta osman sınav'da pişmanım kurtlar vadisi'ni yaptığım için demişti meral rolünü oynayan müge ulusoy instagram hesabından necati şaşmaz'a ağır göndermeler yapıyor yorumlar kısımındaAnlaşılan Kurtlar Vadisi birilerini rahatsız etmeye devam ediyor.
Sende 38 falan
Kız sen 42 oldun be
Daha 17 17 17 Daha 17Sende 38 falan
Abimin ruhu genç ama, 25 falan ruh yaşı.Müthiş araştır @dreamy Dedenin yaşı ortaya çıktı.
Orası belli bazen @dreamy gibi ergen şarkılara heves ediyor yasına basına bakmadan beni rezil ediyor @xemrexxx @sokak sanati @ForumdashAbimin ruhu genç ama, 25 falan ruh yaşı.