Jugar Con Fuego 4. bölüm yorumum
Andrea ön planda olsun daha çok. Başrol erkeğin sonu kötü olacak gibi 😱 bölümler hep akıcı
@vadikızı öneririm..
Konusu ne ben önce şu atiyeyi bitirecem sonra yabancı dizilerime devam edecem ya
Jugar Con Fuego 4. bölüm yorumum
Andrea ön planda olsun daha çok. Başrol erkeğin sonu kötü olacak gibi 😱 bölümler hep akıcı
@vadikızı öneririm..
Konusu:Konusu ne ben önce şu atiyeyi bitirecem sonra yabancı dizilerime devam edecem ya
Konusu:
Kolombiya Kahve Üçgeni’nde bir anne ve kızı dahil olmak üzere yolları kesişen üç kadın yakışıklı, baştan çıkarıcı bir adama aşık olurlar bu karşılaşma herkesin hayatını değiştirecek ve trajik ve kanlı bir hikâyeye dönüşecektir.
İlginç ve çok iyi. Yabancı Yasak Elma resmenİlginçmiş
İlginç ve çok iyi. Yabancı Yasak Elma resmen
Seni de Yasak Elma'ma alacam 4 . sezon olursa halitimin yeni karısı olacan ve 3 cocuk da olacak @Emre Ozansoy @Turkuazzhadi ya
Seni de Yasak Elma'ma alacam 4 . sezon olursa halitimin yeni karısı olacan ve 3 cocuk da olacak @Emre Ozansoy @Turkuazz
@alperuz @Yiğitt
@mrt-06
ben de geleceğim gizli kişi olarak senin sırlarını ortaya çıkaracağımpüü sana bula bula halitimi buldun bana bee
İlk bölümde kurt olayları hoşuma gitmemişti ama diğer bölümler umarım güzeldir zaten 2 bölümDracula 1.Sezon (mini dizi)
İlk bölümüyle şahane final bölümüyle ? bir dizi @Çiğdem
Gerçekten ilk bölümüyle korku-gerilim ve karanşık sahneleriyle sizi içine çekiyor dizi. Sonra ortalarına doğru karakterlerin birbirleriyle zeka çekişmeleri kendini izlettirdi.
İlk bölümdeki tempo ikinci bölümde sherlock tarzında katil kim tarzında ilerledi. Son sahne günümüze ışınlanması ise ağızları açık bıraktı.
Vurucu bölüm olması gereken dizi resmen tüy dikti. Hayır Lucifer dizisi mi izledim yoksa Dracula mı bilemedim. Karakterin karizması resmen Lucifer'dan esintiler taşiyordu. Yaşamı boyunca kendi içinde acı cekmesi filan. Bildiği Lucifer gibi.
Neyse ilk bölüm 8.5/10 diğer ikinci bölüm 6, 3.bölüm 4 puan verirsem ortala 6 puan. Öpüsn başna koysunlar. Hiç etmişler resmen
6/10
Yani 3 saatini boşa harcamamı desem bilemedim Hoşuna gitmezse witchera yaptiğin yorumdan daha çok bozulcamİlk bölümde kurt olayları hoşuma gitmemişti ama diğer bölümler umarım güzeldir zaten 2 bölüm
Bugün yarın bende bitirince yorumlarım
Ama öyle gerçekten uyarımı yaptım. İzlersen eğer o emojiye katılcaksınSansurlu şeyi açmamak için zor tuttum kendimi @Forumdash