The_Erinch
Favori Üye
23 Nisan'a kadar izlerim büyük ihtimalle.@bazinga, Brooklyn Nine Nine'ın 7. sezon 11. bölümünü izle (son bölüm). LCDP esintileri de vardı sanki biraz. Soygun bölümü yine klasik, yine çok sağlamdı. Sürpriz bir isim kazanıyor ama kim, izle ve gör.
Hayırdır, 23 Nisan'da içindeki çocukla mı izleyeceksin?23 Nisan'a kadar izlerim büyük ihtimalle.
Sezon finali o tarihte.Hayırdır, 23 Nisan'da içindeki çocukla mı izleyeceksin?
Sen toplu olarak izliyordun, doğru ve biraz da geriden gidiyordun. Eskisi kadar iyi değil dizi ama yine de sarıyor. Özellikle bu soygun bölümleri çok iyi oluyor. Bu bölümleri seri film yapmalılar, çok iyi. Toplasak 140 dakika oluyor zaten, film gibi.Sezon finali o tarihte.
İlk bölümde terk ettim.Bu arada "See" diye bir dizi izlemiştim Apple+'da yayınlanan ama forumda hiç konuşulmamış, dünyada epey konuşulmuş olmasına rağmen, ilginç geldi. @bazinga da izlemedi sanırım.
Ben çok sabırlıymışım, sıkılsam da bütün sezonu bitirdim. Çok ağır gidiyordu dizi böyle, sırf nereye gidecek diye merak edip izledim. On bölüm olacağını düşünüyordum, sekiz bölümde sezon bitti, garipsedim. Sezon finali de, sezon finali gibi değildi. Konu güzel ama çok ağır gidiyor ve mantık hataları da vardı.İlk bölümde terk ettim.
Beğenmemene sevindim.Ben çok sabırlıymışım, sıkılsam da bütün sezonu bitirdim. Çok ağır gidiyordu dizi böyle, sırf nereye gidecek diye merak edip izledim. On bölüm olacağını düşünüyordum, sekiz bölümde sezon bitti, garipsedim. Sezon finali de, sezon finali gibi değildi. Konu güzel ama çok ağır gidiyor ve mantık hataları da vardı.
Beğenmemene sevindim.