The_Erinch
Favori Üye
New Amsterdam izledim... Dizi 3 sezonluk birden onay alabilmiş NBC den. Olağanüstü birşey bu.
Ödüm koptu yeni bir dizi önerisimi diyeRagnarok 1x1
Netflix’in Norveç yapımı mitoloji ve günceli harmanlayan dizisi. Dizinin çekildiği kasabaya ait görüntüler, Norveç’in o ferah iklimi izleyenin içini açıyor. Ancak gel gör Ki dizinin kendisi kalitesiz. Bizim Atiye’nin birkaç seviye üstünde, buna rağmen kalitesiz ve izlemeye değecek bir kurgu-senaryo kalitesi yok. O yüzden sizin mitolojinizin dizisini ilk bölümde bırakıyorum @Dosi
5.9/10
Otobüs sahnesi harikaydıDeath Note nasıl gidiyor kaçıncı bölümdesin hiç yorum yapmıyorsun bölüm bölüm de animenin konusunda yorum yapabilirdin bir cümle de olsa L mi Yagami mi?
Dalgınlığından buraya yorum yazdığını sanmıştır.Tamam de geç @TolstoyevskiHangi yorum? @Dosi
Sen bildiğin gibi izle en iyisi, bu şekilde zamana yayarak izlemek uymamış sana belli ki
Death Note aslında hızlı akan bir iş. Niye öyle yaptın anlamadım ama zamanın yok demek ki yoksa acımaz bitirirdin şimdiye kadar.
Ama böylesini sevemedim 🙄 bana uymadıŞükürler olsun ki ilk kez bir diziyi sindire sindire izliyorsunuz Dosi hanım.
Aynen öyle oldu ama bu izleme işine nasil başlarsam sonuda öyle oluyor yani bunu yavaş tempoda tamamlayacağım artikSen bildiğin gibi izle en iyisi, bu şekilde zamana yayarak izlemek uymamış sana belli ki
Siz bana ilkin SNK izlettirseniz olacağı buyduDeath Note aslında hızlı akan bir iş. Niye öyle yaptın anlamadım ama zamanın yok demek ki yoksa acımaz bitirirdin şimdiye kadar.