- Reaksiyon puanı
- 34,656
- Puanı
- 1,061
@Yakamoz-Asi sana sinir bozucu attığına göre daha seni gözardı etmemiş. Sen böyle “taciz”e devam edersen engeli basaraferin böyle gökberk oğlan fotolarında vazgeç işte, yola gelme sırası @Yakamoz-Asi de @Dosi
kış geliyor alplerin karlı tepelerinde kaybolur o zaman o melun da@Yakamoz-Asi sana sinir bozucu attığına göre daha seni gözardı etmemiş. Sen böyle “taciz”e devam edersen engeli basar
@Yakamoz-Asi sana sinir bozucu attığına göre daha seni gözardı etmemiş. Sen böyle “taciz”e devam edersen engeli basar
@xemrexxx gözden kaçırma olursa buyur oku.Evet birazdan gözardı edeceğim ama eğer beni gereksiz yere etiket veya reaksiyonlarına devam ederse, karṣılıklı engelleme talep edeceğim.
Bu iṣ tacizlikten öteye gidiyor artık. Çok ciddiyim, bu gereksiz etiketlenmelerden rahatsızım. Son kez sende varken uyarıyorum. Beni boṣ ṣeylere etiketlemesin, öyle taciz eder gibi 1 dakika içinde 20 tane reaksiyon da göndermesin.
Bu bir ṣaka değildir. Bilgin olsun.
aaaaa eğlenmek istemeyeni yok sayarız olur biter neyse ben dizi izlemeye kaçar senin paraları çaldıklarını düşünüp mutlu uyucam@xemrexxx gözden kaçırma olursa buyur oku.
Onlar devlet bankasıyla uğraşıyordur. Bizde artık nakit devri kapanmak üzere. Bu tarz soygunlar tarihe karışacakaaaaa eğlenmek istemeyeni yok sayarız olur biter neyse ben dizi izlemeye kaçar senin paraları çaldıklarını düşünüp mutlu uyucam Ekli dosyayı görüntüle 131095