CW Supernatural 15.Sezon Yorumları

@MasacRE veya @Harunnn60 izleyebilir çok özledilerse. :A Ben bir sezon daha bekleyebilirim. :A
Sen Maggie gelecek sezon diziye katılacak demişsin ama sanırım yanlış anlamışsın. :A diziye 10.sezonun 2.yarısından itibaren katılacak yani şubattaki bölümler de gelmesi lazım :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Çiğdem and dreamy
Sen Maggie gelecek sezon diziye katılacak demişsin ama sanırım yanlış anlamışsın. :A diziye 10.sezonun 2.yarısından itibaren katılacak yani şubattaki bölümler de gelmesi lazım :A
Hayır be 11. sezon diye biliyorum burada da öyle demiş. :A

Hayır be 11. sezon diye biliyorum burada da öyle demiş. :A

Maggieyi görmek isteyen kanalımıza dizimize buyurucak @MasacRE ve sizler size en büyük darbeyi yaptık giderayak :Z :Z :Z

Maggieyi görmek isteyen kanalımıza dizimize buyurucak @MasacRE ve sizler size en büyük darbeyi yaptık giderayak :Z :Z :Z
The Walking Dead’den ayrıldığına bin pişman olmuştur. Supernatural’lere, Whiskey Cavalier’lara kadar düşmüş. :A Ve en sonunda doğru kararı verip geri dönmüş. :bhr:

• İlginç
Reactions: Çiğdem
The Walking Dead’den ayrıldığına bin pişman olmuştur. Supernatural’lere, Whiskey Cavalier’lara kadar düşmüş. :A Ve en sonunda doğru kararı verip geri dönmüş. :bhr:
Arka sokaklar gibi yabancılarında çoğunu biz ünlü ettik :A :A :A @MasacRE @Harunnn60 @mrt-06

Jensenime yılışıyordu gerçi :( :( :(
Bela-lauren-cohan-18448677-2000-1367-e1555948373748.jpg

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and dreamy
Flashı ite kaka izlerim Berry için :A Kadın Batman'e bakmam için önce Gotham'ı son iki bölümde olsa izlemem gerek :F
FLashı @mrt-06 bıraktı :F Supernaturalıda 4.sezonu sonunda bitirtmeyi başardım ama 5.sezonda tıkandık şimdide onu devam ettirmeye çalısıyorum biz ölmeden biter herhalde :A :A :A