İsyanında haklı .ss @Aserat
İsyanında haklı .ss @Aserat
En güzel benim diyordu be melun .ss @xemrexxxO tipsizlikle herkesi sinirlendirdi .ss
Alakası yok
Deli saçmasıEn güzel benim diyordu be melun .ss @xemrexxx
Evet erkeklerden tiksinme etkili.![]()
En güzel benim diyordu be melun .ss @xemrexxx
Üzerinize susturucu atıyorumAlakası yok![]()
Zencileri sana bırakıyorum diğerlerini aldımÜzerinize susturucu atıyorumkesin şunu edepsizler Ekli dosyayı görüntüle 81663
Napiyim ben bunları öğk, @serhatt la @Çiğdem bölüşsünler .ssÜzerinize susturucu atıyorumkesin şunu edepsizler Ekli dosyayı görüntüle 81663
Zevksiz herif .ss
Ben istemiyorum erkek falan, aaa zorla mı.Zevksiz herif .ss
GEBERBen istemiyorum erkek falan, aaa zorla mı.![]()
Sana hoşt maganda .ssOşt be .ss
Aaaaaa @xemrexxx de evlenir artık öyle deme. Yaşı geldi kartlaşmadan evlenmesi lazım onun da.Zaten biz artık yorulduk @destere ile 6 yıldır çift ayağına taşıdık @xemrexxx pazarlamasıyla ama üçümüzde artık yorulduk![]()
Küçük destere ve küçük Çiğdem taşısısın artık gerisinide hesabımızla girerler![]()
![]()
@Forumdash @Araf @kerem @Harunnn60 @sokak sanati @serhatt @Bully @alperuz @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes
![]()
![]()
Tabi bu seferde onları pazarlamak için küçük @xemrexxx gelir emreninde çocuğu aynı görev için
![]()
Evet cnm işte bizim çocuklarımız alır yerimizi diyorum @xemrexxx çocuğuda babası gibi destereyle benim çocukları çift olarak pazarlayarak vakit geçirmeye çalısırAaaaaa @xemrexxx de evlenir artık öyle deme. Yaşı geldi kartlaşmadan evlenmesi lazım onun da.![]()