İsyanında haklı .ss @Aserat
İsyanında haklı .ss @Aserat
En güzel benim diyordu be melun .ss @xemrexxxO tipsizlikle herkesi sinirlendirdi .ss
Alakası yok
Deli saçmasıEn güzel benim diyordu be melun .ss @xemrexxx
Evet erkeklerden tiksinme etkili.
En güzel benim diyordu be melun .ss @xemrexxx
Üzerinize susturucu atıyorum kesin şunu edepsizlerAlakası yok
Zencileri sana bırakıyorum diğerlerini aldımÜzerinize susturucu atıyorum kesin şunu edepsizler Ekli dosyayı görüntüle 81663
Napiyim ben bunları öğk, @serhatt la @Çiğdem bölüşsünler .ssÜzerinize susturucu atıyorum kesin şunu edepsizler Ekli dosyayı görüntüle 81663
Zevksiz herif .ss
Ben istemiyorum erkek falan, aaa zorla mı.Zevksiz herif .ss
GEBERBen istemiyorum erkek falan, aaa zorla mı.
Sana hoşt maganda .ssOşt be .ss
Aaaaaa @xemrexxx de evlenir artık öyle deme. Yaşı geldi kartlaşmadan evlenmesi lazım onun da.Zaten biz artık yorulduk @destere ile 6 yıldır çift ayağına taşıdık @xemrexxx pazarlamasıyla ama üçümüzde artık yorulduk
Küçük destere ve küçük Çiğdem taşısısın artık gerisinide hesabımızla girerler @Forumdash @Araf @kerem @Harunnn60 @sokak sanati @serhatt @Bully @alperuz @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes
Tabi bu seferde onları pazarlamak için küçük @xemrexxx gelir emreninde çocuğu aynı görev için
Evet cnm işte bizim çocuklarımız alır yerimizi diyorum @xemrexxx çocuğuda babası gibi destereyle benim çocukları çift olarak pazarlayarak vakit geçirmeye çalısır Sevimli kahramanların çocuk versionları vardı ilerde hepimizin yerini çocuklar alırAaaaaa @xemrexxx de evlenir artık öyle deme. Yaşı geldi kartlaşmadan evlenmesi lazım onun da.