@MasacRE veya @Harunnn60 izleyebilir çok özledilerse. Ben bir sezon daha bekleyebilirim.Çok seviyordunuz Maggieyi özleminizi dindirdik @MasacRE @Harunnn60 Rahmetliyede sevdi oyuncular geldikçe izlettiriyorduk güzel oluyor
@MasacRE veya @Harunnn60 izleyebilir çok özledilerse. Ben bir sezon daha bekleyebilirim.Çok seviyordunuz Maggieyi özleminizi dindirdik @MasacRE @Harunnn60 Rahmetliyede sevdi oyuncular geldikçe izlettiriyorduk güzel oluyor
Öyle öyleJensen öyle değil @serhatt
Sen Maggie gelecek sezon diziye katılacak demişsin ama sanırım yanlış anlamışsın. diziye 10.sezonun 2.yarısından itibaren katılacak yani şubattaki bölümler de gelmesi lazım@MasacRE veya @Harunnn60 izleyebilir çok özledilerse. Ben bir sezon daha bekleyebilirim.
Hayır be 11. sezon diye biliyorum burada da öyle demiş.Sen Maggie gelecek sezon diziye katılacak demişsin ama sanırım yanlış anlamışsın. diziye 10.sezonun 2.yarısından itibaren katılacak yani şubattaki bölümler de gelmesi lazım
Sen Maggie gelecek sezon diziye katılacak demişsin ama sanırım yanlış anlamışsın. diziye 10.sezonun 2.yarısından itibaren katılacak yani şubattaki bölümler de gelmesi lazım
Maggieyi görmek isteyen kanalımıza dizimize buyurucak @MasacRE ve sizler size en büyük darbeyi yaptık giderayakHayır be 11. sezon diye biliyorum burada da öyle demiş.
The Walking Dead 11. sezonda şaşırtıcı Maggie Greene kararı
The Walking Dead 11. sezon için hazırlıklara şimdiden başladı. Alınan kararlardan biri de Maggie Greene karakteriyle alakalı.www.log.com.tr
Hadi yat geç olduMaggieyi görmek isteyen kanalımıza dizimize buyurucak @MasacRE ve sizler size en büyük darbeyi yaptık giderayak
Gece 1 i kaç geceydi uyuma saati sanırım 5-10 dakıka var dahaHadi yat geç oldu
Maggieyi görmek isteyen kanalımıza dizimize buyurucak @MasacRE ve sizler size en büyük darbeyi yaptık giderayak
The Walking Dead’den ayrıldığına bin pişman olmuştur. Supernatural’lere, Whiskey Cavalier’lara kadar düşmüş. Ve en sonunda doğru kararı verip geri dönmüş.Maggieyi görmek isteyen kanalımıza dizimize buyurucak @MasacRE ve sizler size en büyük darbeyi yaptık giderayak
Oldu hadi yatGece 1 i kaç geceydi uyuma saati sanırım 5-10 dakıka var daha
Arka sokaklar gibi yabancılarında çoğunu biz ünlü ettik @MasacRE @Harunnn60 @mrt-06The Walking Dead’den ayrıldığına bin pişman olmuştur. Supernatural’lere, Whiskey Cavalier’lara kadar düşmüş. Ve en sonunda doğru kararı verip geri dönmüş.
1:05 geceydi sanırım evetOldu hadi yat
Cicili bicili rüyalarOldu hadi yat
Hahah gelecek sezon TWD'ye de dönüyor zaten, her yerde göreceksin onu o zaman oh olsun sanaTWD den kovulunca dizimize sığınmış Maggie daha önce oynamıştı final sezonumuzda da kadroda yer alacak @mrt-06 @MasacRE @Harunnn60 @kerem @dreamy @DarkLegenD
Yetişcem bu haftaya Bu hafta ortak bölümler başlıyormuş. En çok da buna sevindim tam zamanıSensiz CW olmuyor dizide ara verip duruyor geçen hafta yine yayınlanmadı yetiş abicim @Forumdash
Flash Arorowmu Supernatural dışında diğer diziler bendede yok birlikte izleriz hiçbişi izleyemedim bende son 2 aydaYetişcem bu haftaya Bu hafta ortak bölümler başlıyormuş. En çok da buna sevindim tam zamanı
Evet ortak bölüm bu haftasonu başlıyormuşFlash Arorowmu Supernatural dışında diğer diziler bendede yok birlikte izleriz hiçbişi izleyemedim bende son 2 ayda
Arrow da bitiyor gerçi onun bitmesi iyide CW de Flash dısında dizi kalmıcakEvet ortak bölüm bu haftasonu başlıyormuş
Flashı ite kaka izlerim Berry için Kadın Batman'e bakmam için önce Gotham'ı son iki bölümde olsa izlemem gerekArrow da bitiyor gerçi onun bitmesi iyide CW de Flash dısında dizi kalmıcak
Kadın Batmana bakamadım henüz
FLashı @mrt-06 bıraktı Supernaturalıda 4.sezonu sonunda bitirtmeyi başardım ama 5.sezonda tıkandık şimdide onu devam ettirmeye çalısıyorum biz ölmeden biter herhaldeFlashı ite kaka izlerim Berry için Kadın Batman'e bakmam için önce Gotham'ı son iki bölümde olsa izlemem gerek