Aslında güncelde @mrt-06 da cnm son sezonu izliyordu işte bu sezondan itibaren bırakmıs ve @DarkLegenD de hepsini bıraktım diyorFlashı neden bırakmiş? Bize yetişmeye az kalmişken@mrt-06
Nasıl Arrowu bırakmiş 😱 @DarkLegenDAslında güncelde @mrt-06 da cnm son sezonu izliyordu işte bu sezondan itibaren bırakmıs ve @DarkLegenD de hepsini bıraktım diyor![]()
![]()
![]()
İkisi için de desteğe egerek yok
Flash Arrow Twd bırakmak yok ayoll hala tek basına fear twd izliyor onu bırakmıyor amaİkisi için de desteğe egerek yokDoğru yolu bulmuş demekten başka
![]()
onu da bırakır
Sen Supernatural hiç baktınmı bu sezon biraz tuhaf senle değerlendirmemiz lazımonu da bırakıryakındır.
Maggie mi gelecekmiş :😱 Ben hiç hatırlamıyorum eski sezondanSen Supernatural hiç baktınmı bu sezon biraz tuhaf senle değerlendirmemiz lazımMaggiede gelecekmiş o eksik kalsaydı keşke
![]()
Tüm eski oyunculara yer verilmeye çalısılıyor Arrowda öyle olucakmısMaggie mi gelecekmiş :😱 Ben hiç hatırlamıyorum eski sezondan![]()
Arrow izleyemem vallaTüm eski oyunculara yer verilmeye çalısılıyor Arrowda öyle olucakmıs
![]()
![]()
![]()
Ohaa ayoll @DarkLegenD ı nasıl Arrowu bırakır diye ayıpladın abicim şimdi ne diyorsun 😱😱😱Arrow izleyemem vallaZaten eski sezondan Kahl bilemem bi adam vardı ya o bölümve Oliverın kankası gelirse o bölümler bakılır. Gerisi boş
MAggie neciydi burda![]()
Flashı neden bırakmiş? Bize yetişmeye az kalmişken@mrt-06
Geçen gün yoklukta yeniden başladım ilk 20 dk'sını izledim fena değil 6.sezon.FLashı @mrt-06 bıraktıSupernaturalıda 4.sezonu sonunda bitirtmeyi başardım ama 5.sezonda tıkandık şimdide onu devam ettirmeye çalısıyorum biz ölmeden biter herhalde
![]()
![]()
![]()
Yeni sezon fragmanına baktım da güzel görunuyorGeçen gün yoklukta yeniden başladım ilk 20 dk'sını izledim fena değil 6.sezon.5'e daha fazla dayanamadım, son 5 bölümü izlemedim özetten baktım.
![]()
Yeni sezon fragmanına baktım da güzel görunuyor@Çiğdem
Sezon finalini izleyip yeni sezona geçiyordum zaten öyle yapGeçen gün yoklukta yeniden başladım ilk 20 dk'sını izledim fena değil 6.sezon.5'e daha fazla dayanamadım, son 5 bölümü izlemedim özetten baktım.
![]()
Yetişin ortak bölüm pazar günü başlıyormuşSezon finalini izleyip yeni sezona geçiyordum zaten öyle yap![]()
![]()
İlk bölümüne baktım sadece güzeldi birlikte devamını getirirz![]()
![]()
![]()
@mrt-06 Ortak bölümlerde Arrowu izlemiyordu zatenYetişin ortak bölüm pazar günü başlıyormuş![]()
Evet@mrt-06 Ortak bölümlerde Arrowu izlemiyordu zatenYetişmeye çalısıcam sen spn basladınmı cuma aradan dönüyorlar
![]()
3.Bölümden sonrayı sanırım izledin ama dizi 3.bölümden sonra bir türlü ana konuya bağlanamadı av konularını çok uzattılar bu gelecek bölümde öyle görünüyorEvet
Chuck yeni bir hikaye yazıyor 😱 :
Ruh avlanması sıkıcıydı3.Bölümden sonrayı sanırım izledin ama dizi 3.bölümden sonra bir türlü ana konuya bağlanamadı av konularını çok uzattılar bu gelecek bölümde öyle görünüyorSanırım mini sezon arasına saklıyorlar
![]()