CW Supernatural 15.Sezon Yorumları

FLashı @mrt-06 bıraktı :F Supernaturalıda 4.sezonu sonunda bitirtmeyi başardım ama 5.sezonda tıkandık şimdide onu devam ettirmeye çalısıyorum biz ölmeden biter herhalde :A :A :A
Flashı neden bırakmiş? Bize yetişmeye az kalmişken:X @mrt-06

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Çiğdem
Maggie mi gelecekmiş :😱 Ben hiç hatırlamıyorum eski sezondan :F
Tüm eski oyunculara yer verilmeye çalısılıyor Arrowda öyle olucakmıs :A

:( :( :(
Bela-lauren-cohan-18448677-2000-1367-e1555948373748.jpg

• İlginç
Reactions: Forumdash
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Flashı neden bırakmiş? Bize yetişmeye az kalmişken:X @mrt-06
FLashı @mrt-06 bıraktı :F Supernaturalıda 4.sezonu sonunda bitirtmeyi başardım ama 5.sezonda tıkandık şimdide onu devam ettirmeye çalısıyorum biz ölmeden biter herhalde :A :A :A
Geçen gün yoklukta yeniden başladım ilk 20 dk'sını izledim fena değil 6.sezon. :A 5'e daha fazla dayanamadım, son 5 bölümü izlemedim özetten baktım. :F

Evet :X
Chuck yeni bir hikaye yazıyor 😱 :
3.Bölümden sonrayı sanırım izledin ama dizi 3.bölümden sonra bir türlü ana konuya bağlanamadı av konularını çok uzattılar bu gelecek bölümde öyle görünüyor :A Sanırım mini sezon arasına saklıyorlar :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
3.Bölümden sonrayı sanırım izledin ama dizi 3.bölümden sonra bir türlü ana konuya bağlanamadı av konularını çok uzattılar bu gelecek bölümde öyle görünüyor :A Sanırım mini sezon arasına saklıyorlar :F
Ruh avlanması sıkıcıydı :A Yaa cadı kadın öldü ya çok üzüldüm:( Keşke geri dönse. Aşiri sempatikti Deanlerle çalişmaya başlayınca:X Gerçi Crowlynin anasıyken de komikti:A

• Harika
Reactions: Çiğdem