olmadı mı kör olası netin hala
Yok Jensen var bakamıyorum karşımda aramızda perde var gibi @xemrexxxolmadı mı kör olası netin hala
Maggie diziye döndü bile, 11. sezon ile tekrar sahalarda.TWD den kovulunca dizimize sığınmış Maggie daha önce oynamıştı final sezonumuzda da kadroda yer alacak @mrt-06 @MasacRE @Harunnn60 @kerem @dreamy @DarkLegenD
Ozaman burada napıyor Bizimde kadromuzda bu sezonun sanırım parasız kalmıs ek iş yapıyor @MasacRE @mrt-06 @Harunnn60 @keremMaggie diziye döndü bile, 11. sezon ile tekrar sahalarda.
Taze bitti cnmBana net yollada izleyeyim
Eee sen napıyorsun burda ozaman kendinemi bağladınTaze bitti cnm
kendime var sana yokEee sen napıyorsun burda ozaman kendinemi bağladın
hayatım zaten senin beğendiklerin kadınlara bakmıyor ki gerçek hayatta sen olmasan da bize kalırdı@xemrexxx le size kaldı
Konuk oyuncu falandır burada. Hem zaten bu sezon değil seneye yayınlanacak olanda dönecek.Ozaman burada napıyor Bizimde kadromuzda bu sezonun sanırım parasız kalmıs ek iş yapıyor @MasacRE @mrt-06 @Harunnn60 @kerem
Jensen öyle değil @serhatthayatım zaten senin beğendiklerin kadınlara bakmıyor ki gerçek hayatta sen olmasan da bize kalırdı
Aaa doğru 10.sezon orada Bir kaç bölümde evet Maggie bölümlerini @Harunnn60 @MasacRE sen izliceksinizKonuk oyuncu falandır burada. Hem zaten bu sezon değil seneye yayınlanacak olanda dönecek.
Ben bu diziyi hayatımda hiç izlemedim. O bölümleri izleyince bir şey anlayabileceğimi de sanmıyorum dile kolay 14 sezon var arkada.Aaa doğru 10.sezon orada Bir kaç bölümde evet Maggie bölümlerini @Harunnn60 @MasacRE sen izliceksiniz
Çok seviyordunuz Maggieyi özleminizi dindirdik @MasacRE @Harunnn60 Rahmetliyede sevdi oyuncular geldikçe izlettiriyorduk güzel oluyorBen bu diziyi hayatımda hiç izlemedim. O bölümleri izleyince bir şey anlayabileceğimi de sanmıyorum dile kolay 14 sezon var arkada.