olmadı mı kör olası netin hala
Yokolmadı mı kör olası netin hala![]()
Maggie diziye döndü bile, 11. sezon ile tekrar sahalarda.TWD den kovulunca dizimize sığınmış Maggie daha önce oynamıştı final sezonumuzda da kadroda yer alacak![]()
![]()
@mrt-06 @MasacRE @Harunnn60 @kerem @dreamy @DarkLegenD
Ozaman burada napıyorMaggie diziye döndü bile, 11. sezon ile tekrar sahalarda.![]()
Taze bitti cnmBana net yollada izleyeyim![]()
![]()
![]()
Eee sen napıyorsun burda ozaman kendinemi bağladınTaze bitti cnm![]()
kendime var sana yokEee sen napıyorsun burda ozaman kendinemi bağladın![]()
![]()
![]()
hayatım zaten senin beğendiklerin kadınlara bakmıyor ki gerçek hayatta sen olmasan da bize kalırdı
Konuk oyuncu falandır burada.Ozaman burada napıyorBizimde kadromuzda bu sezonun sanırım parasız kalmıs ek iş yapıyor
![]()
![]()
@MasacRE @mrt-06 @Harunnn60 @kerem
Jensen öyle değil @serhatthayatım zaten senin beğendiklerin kadınlara bakmıyor ki gerçek hayatta sen olmasan da bize kalırdı![]()
Aaa doğru 10.sezon oradaKonuk oyuncu falandır burada.Hem zaten bu sezon değil seneye yayınlanacak olanda dönecek.
![]()
Ben bu diziyi hayatımda hiç izlemedim. O bölümleri izleyince bir şey anlayabileceğimi de sanmıyorum dile kolay 14 sezon var arkada.Aaa doğru 10.sezon oradaBir kaç bölümde evet Maggie bölümlerini @Harunnn60 @MasacRE sen izliceksiniz
![]()
![]()
![]()
Çok seviyordunuz Maggieyi özleminizi dindirdik @MasacRE @Harunnn60Ben bu diziyi hayatımda hiç izlemedim. O bölümleri izleyince bir şey anlayabileceğimi de sanmıyorum dile kolay 14 sezon var arkada.![]()