Kadro haberi bekle bakalım1 Bölüm oynamadı diye ortalığı ayağa kaldırmıştık![]()
![]()
O değilde zibidi Emrah gibi Pilotun yerinede bir zibidi getirip gözümüze sokmazlar inş
![]()
Kadro haberi bekle bakalım1 Bölüm oynamadı diye ortalığı ayağa kaldırmıştık![]()
![]()
O değilde zibidi Emrah gibi Pilotun yerinede bir zibidi getirip gözümüze sokmazlar inş
![]()
Kadro haberi bekle bakalımNeyse ben uyucam bacım sana iyi geceler
Pilotu düşünüp de rahmmetliyi ters dönderme
![]()
Alamancı ondan bahsediyoruz sanmıs demek oda çocukken beyaz ve şuan esmer![]()
![]()
![]()
Almanya'da siyah olmak mümkün sanki.Üstüne ne alınıyon acaba![]()
Eczacı kız nasıl ayar verdi
Pilot gibi adam varkan batman çakmasına bakıyorEczacı kız nasıl ayar verdi![]()
Pilot diyip durma şuna adını söylePilot gibi adam varkan batman çakmasına bakıyor![]()
![]()
![]()
Vartolu da oldu gibi onada gerçek adını söyleyip içine etmezler inşPilot diyip durma şuna adını söyleADını söyleyince acaba sevecemisikn böyle
![]()
Söyletiyorlar galibaVartolu da oldu gibi onada gerçek adını söyleyip içine etmezler inş![]()
![]()
![]()
Kardeş olduklarını öğrendikten sonra oda Salih gibi Süleyman diye anılıcaksa eğer hapise girince hiç çıkmasınSöyletiyorlar galibaEczacı kızın evine gidip fragman öyleydi
![]()
Sülooooo sülooooKardeş olduklarını öğrendikten sonra oda Salih gibi Süleyman diye anılıcaksa eğer hapise girince hiç çıkmasın![]()
![]()
![]()
Aaa yeni bölüm başlayacak biraz ağzımızınt adı yerine gelsin PilotlaSülooooo süloooo![]()
Ayy gerçekten adamı içeri attılar dizi bitmiştirKız bu gitti mi askere eğer gittiyse kuzenimle aynı yerde yapacakmış.@Çiğdem İnşallah arkadaş olurlar sana da yarar bana da.
@xemrexxx @Forumdash
gebersin
nesi şirin be çirkin tipsizin tekiŞu şirinlik hangi zibidinde var bee 😱😱😱
![]()
nesi şirin be çirkin tipsizin teki![]()
Aaa bu arada izlediğim dizisi olmuşmu diye bir geçmişini arattırdım yok hiçbir dizisini izlememişim ama ben bunu bir yerden tanıyormuşumNe diyorsak o..![]()
Yıllar önce sevmediğin zibidiyi şimdi baş tacı yapıyrsun pessAaa bu arada izlediğim dizisi olmuşmu diye bir geçmişini arattırdım yok hiçbir dizisini izlememişim ama ben bunu bir yerden tanıyormuşum![]()
![]()
Kızlar ve Annelerini büyük keyifle izliyordum Ümit Kantarcıları yanıO gidince yerine gelen oğlanı sevmemiş izlememiştim Pilot çıktı ayoll 😱 😱 😱 @xemrexxx @MasacRE @Forumdash
Aaa bu arada izlediğim dizisi olmuşmu diye bir geçmişini arattırdım yok hiçbir dizisini izlememişim ama ben bunu bir yerden tanıyormuşum![]()
![]()
Kızlar ve Annelerini büyük keyifle izliyordum Ümit Kantarcıları yanıO gidince yerine gelen oğlanı sevmemiş izlememiştim Pilot çıktı ayoll 😱 😱 😱 @xemrexxx @MasacRE @Forumdash