Kadro haberi bekle bakalım Neyse ben uyucam bacım sana iyi geceler Pilotu düşünüp de rahmmetliyi ters dönderme1 Bölüm oynamadı diye ortalığı ayağa kaldırmıştık O değilde zibidi Emrah gibi Pilotun yerinede bir zibidi getirip gözümüze sokmazlar inş
Kadro haberi bekle bakalım Neyse ben uyucam bacım sana iyi geceler Pilotu düşünüp de rahmmetliyi ters dönderme1 Bölüm oynamadı diye ortalığı ayağa kaldırmıştık O değilde zibidi Emrah gibi Pilotun yerinede bir zibidi getirip gözümüze sokmazlar inş
Kadro haberi bekle bakalım Neyse ben uyucam bacım sana iyi geceler Pilotu düşünüp de rahmmetliyi ters dönderme
Alamancı ondan bahsediyoruz sanmıs demek oda çocukken beyaz ve şuan esmer
Almanya'da siyah olmak mümkün sanki.Üstüne ne alınıyon acaba
Eczacı kız nasıl ayar verdi
Pilot gibi adam varkan batman çakmasına bakıyorEczacı kız nasıl ayar verdi
Pilot diyip durma şuna adını söyle ADını söyleyince acaba sevecemisikn böylePilot gibi adam varkan batman çakmasına bakıyor
Vartolu da oldu gibi onada gerçek adını söyleyip içine etmezler inşPilot diyip durma şuna adını söyle ADını söyleyince acaba sevecemisikn böyle
Söyletiyorlar galiba Eczacı kızın evine gidip fragman öyleydiVartolu da oldu gibi onada gerçek adını söyleyip içine etmezler inş
Kardeş olduklarını öğrendikten sonra oda Salih gibi Süleyman diye anılıcaksa eğer hapise girince hiç çıkmasınSöyletiyorlar galiba Eczacı kızın evine gidip fragman öyleydi
Sülooooo sülooooKardeş olduklarını öğrendikten sonra oda Salih gibi Süleyman diye anılıcaksa eğer hapise girince hiç çıkmasın
Aaa yeni bölüm başlayacak biraz ağzımızınt adı yerine gelsin PilotlaSülooooo süloooo
Ayy gerçekten adamı içeri attılar dizi bitmiştir @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @serhatt @ozgur2113Kız bu gitti mi askere eğer gittiyse kuzenimle aynı yerde yapacakmış. @Çiğdem İnşallah arkadaş olurlar sana da yarar bana da. @xemrexxx @Forumdash
gebersin
nesi şirin be çirkin tipsizin tekiŞu şirinlik hangi zibidinde var bee 😱😱😱
nesi şirin be çirkin tipsizin teki
Aaa bu arada izlediğim dizisi olmuşmu diye bir geçmişini arattırdım yok hiçbir dizisini izlememişim ama ben bunu bir yerden tanıyormuşumNe diyorsak o..
Yıllar önce sevmediğin zibidiyi şimdi baş tacı yapıyrsun pessAaa bu arada izlediğim dizisi olmuşmu diye bir geçmişini arattırdım yok hiçbir dizisini izlememişim ama ben bunu bir yerden tanıyormuşum
Kızlar ve Annelerini büyük keyifle izliyordum Ümit Kantarcıları yanı O gidince yerine gelen oğlanı sevmemiş izlememiştim Pilot çıktı ayoll 😱 😱 😱 @xemrexxx @MasacRE @Forumdash
Aaa bu arada izlediğim dizisi olmuşmu diye bir geçmişini arattırdım yok hiçbir dizisini izlememişim ama ben bunu bir yerden tanıyormuşum
Kızlar ve Annelerini büyük keyifle izliyordum Ümit Kantarcıları yanı O gidince yerine gelen oğlanı sevmemiş izlememiştim Pilot çıktı ayoll 😱 😱 😱 @xemrexxx @MasacRE @Forumdash