Zamanı gelince Pc'ye geçtiğimde düşüneceğim.Ay nazlanma be işte hadi at canım.![]()
Zamanı gelince Pc'ye geçtiğimde düşüneceğim.Ay nazlanma be işte hadi at canım.![]()
Yine ben.Bu yıl düşünceleriniz neler.
@xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash
Bir foto at bakayım yeni.Yine ben.![]()
![]()
Öyle bedava foto mu atılır, parayla.Bir foto at bakayım yeni.![]()
Yalnız bu işi paraya dökünce başka bir şey oluyor farkındasın demi.Öyle bedava foto mu atılır, parayla.![]()
![]()
Forumda yakışıklı erkek göremedim ben pekBu yıl düşünceleriniz neler.
@xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash
sen varken ne haddimize hayatım
Sen de haklısın Allahtan fake fotoğraflarımız yoksen varken ne haddimize hayatım![]()
Aman aman AllahtanSen de haklısın Allahtan fake fotoğraflarımız yok![]()
Kız sen komple erkek gormemişsin😱
Seni mi söyleyeceğimi sandın patatesKız sen komple erkek gormemişsin😱
Hayatim Ben sizin gibi tüy siklet değilim kulvarim farklıSeni mi söyleyeceğimi sandın patates![]()
Kulvarımızda bile değilsin haklısınHayatim Ben sizin gibi tüy siklet değilim kulvarim farklı![]()
Kulvarımızda bile değilsin haklısın![]()
1 Saattir yorumumu arıyorum buldum sonundaAaa başta şunu söyliyim gördüğüm hiç bir üye tipsiz değildi ama herkesi değil konuda yazdı gibi 5 tane seçecem
Şimdi forumlar arası parlak oğlanlar yarışması yapılıyor banada dediler ki forumun hanımı olarak seç 5 tane yarışmacı @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. bu beşliyi yollarım büyük ihtimalle forumumuz şampiyonluğu alır gelir orda da 1.oluruz
@xemrexxx @kerem @serhatt @cookies @xBUGRAx
Bugs Bunny foton hiç fena değil hemen şımarmadaHayatim Ben sizin gibi tüy siklet değilim kulvarim farklı![]()
Baya yakışıklı gerçekten daha önce @Harunnn60 a söyledim bişiyi yinelicem yani yaz dizilerinde oynayan genc kızların ilgiyle baktığı genc dizi oyuncuları gibi çocukken dizide de oynadım demişti @xemrexxx in egolu dediği oradan gelebilir ama hakkıdır yanıEn yakışıklı @Harunnn60. Kıskanmayın, susun ve oturun.@Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Billy Kane @turkuazz @serhatt
Böyle diorsan neden @Harunnn60 cumu ilk listeye sokmuyorsunBaya yakışıklı gerçekten daha önce @Harunnn60 a söyledim bişiyi yinelicem yani yaz dizilerinde oynayan genc kızların ilgiyle baktığı genc dizi oyuncuları gibi çocukken dizide de oynadım demişti @xemrexxx in egolu dediği oradan gelebilir ama hakkıdır yanı![]()
![]()
@mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @Forumdash