eTV eTV Yeni Sezona Hazır! | #YazınYeniRengi

Sizin gibi parlakçılara kendimi yem edecek değilim herhalde, Çiğdem'in attığı foto ile idare edeceksiniz artık yorumlayacaksanız onun üzerinden yorumlayın :A
Ben seni yorumlucam bee :X @Aserat gerçekten üzülmüş teselli veriyordum afsdgsahdjaskld:F

• Güldürdün
Reactions: Aserat and MasacRE
Ben şuan fark ettim çok bile durdu aslında :F @destere Etiketini sökün diyip duruyordu yarışma bitmeden gelirse senle dalga geçer :A :A :A

@sokak sanati bitene kadar durmuştu onda ama sende ondan sonra en çok duran oldun işte :F @Harunnn60
Ucunda birşey yokken baya hırs yapmıştım kazanmak için. Sırf bazılarının kurduğu oyunlar gerçekleşmesin diye. Diskalifiye bile ettirebilirdim ama birinci olarak cevabı vermiş oldum zaten. :A Yine her konuda her zaman sessiz kalıyorum, kimsenin kalbi kırılmasın diye. Keşke herkes böyle düşünceli olabilse. :A

@destere 'yi gerçekten özledim, o laf atışlarını bile. 3-5 alman kızı çoktan hak etti. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
2 .bölümde yayından kalkınca görürsün gerçekleri :F
old-dayzz-3.png

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Program bölümlerinde @MasacRE @Sherlock @Doğu @MEnes @DarkLegenD @Tolstoyevski @Maskeli Fedai bunları konudan banlamayı unutma Aserat :A :A :A

Düzenli dis atmaya gelecek kütük ordusunun konuya girmesini engelleriz zaten faydaları olmucak dis atamasınlar :A :A :A
Tayfaya bak be, bu ekibin arasında olduğum için gurur duyuyorum. KÜTÜKDAŞLARIM BENİM!
Ben ne ara kütük oldum yahu? :A Neyse kadro güzel, ses etmeyip kütüklüğü kabul edersem iyi olur. :A