Ben seni yorumlucam bee @Aserat gerçekten üzülmüş teselli veriyordum afsdgsahdjaskldSizin gibi parlakçılara kendimi yem edecek değilim herhalde, Çiğdem'in attığı foto ile idare edeceksiniz artık yorumlayacaksanız onun üzerinden yorumlayın
Ben seni yorumlucam bee @Aserat gerçekten üzülmüş teselli veriyordum afsdgsahdjaskldSizin gibi parlakçılara kendimi yem edecek değilim herhalde, Çiğdem'in attığı foto ile idare edeceksiniz artık yorumlayacaksanız onun üzerinden yorumlayın
O da zaten gizli parlakçı diyeceğim de gizliliği falan da kalmadı açık açık haykırıyor her yerde artık parlakçı olduğunuBen seni yorumlucam bee @Aserat gerçekten üzülmüş teselli veriyordum afsdgsahdjaskld
Katılmama sebebimi biliyorsun Sende katılmam içinbiraz çaba harcasaydın emin ol hiç pişman olmazdın, şimdi reytinglerde dibi görde akıllanPişman olacaksın jüriye katılmadığına.
Saçmalamaya başladığına göre uykun gelmiş en iyisi git yat.O da zaten gizli parlakçı diyeceğim de gizliliği falan da kalmadı açık açık haykırıyor her yerde artık parlakçı olduğunu
Jüride olmadıktan sonra napiyim kuru bi yarışmayıTam senlik program bee parlakları yorumlucaz gözün gönlün açılıcak
Hayaller..Katılmama sebebimi biliyorsun Sende katılmam içinbiraz çaba harcasaydın emin ol hiç pişman olmazdın, şimdi reytinglerde dibi görde akıllan
İnkar etme bari beSaçmalamaya başladığına göre uykun gelmiş en iyisi git yat.
Ortada inkar veya kabul edilecek bir şey olmadığı için sıkıntı yok.İnkar etme bari be
2 .bölümde yayından kalkınca görürsün gerçekleriHayaller..
Ucunda birşey yokken baya hırs yapmıştım kazanmak için. Sırf bazılarının kurduğu oyunlar gerçekleşmesin diye. Diskalifiye bile ettirebilirdim ama birinci olarak cevabı vermiş oldum zaten. Yine her konuda her zaman sessiz kalıyorum, kimsenin kalbi kırılmasın diye. Keşke herkes böyle düşünceli olabilse.Ben şuan fark ettim çok bile durdu aslında @destere Etiketini sökün diyip duruyordu yarışma bitmeden gelirse senle dalga geçer
@sokak sanati bitene kadar durmuştu onda ama sende ondan sonra en çok duran oldun işte @Harunnn60
2 .bölümde yayından kalkınca görürsün gerçekleri
başınıza yıkılsın o şer ittifakınız
ÇATLA. Uzun süredir demiyordum iyi oldu.başınıza yıkılsın o şer ittifakınız
İyiler her zaman kazanır Tek başıma dimdik ayaktayımÇATLA. Uzun süredir demiyordum iyi oldu.
Ayakta dediğin kadın denizde baygın yatıyor.İyiler her zaman kazanır Tek başıma dimdik ayaktayım
Ekli dosyayı görüntüle 68654
Programa bu ayakkabılarla katilicam @Çiğdem @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 68649
Program bölümlerinde @MasacRE @Sherlock @Doğu @MEnes @DarkLegenD @Tolstoyevski @Maskeli Fedai bunları konudan banlamayı unutma Aserat
Düzenli dis atmaya gelecek kütük ordusunun konuya girmesini engelleriz zaten faydaları olmucak dis atamasınlar
Ben ne ara kütük oldum yahu? Neyse kadro güzel, ses etmeyip kütüklüğü kabul edersem iyi olur.Tayfaya bak be, bu ekibin arasında olduğum için gurur duyuyorum. KÜTÜKDAŞLARIM BENİM!
O denizden sapa sağlam çıkacağını hepimiz biliyoruz kudurAyakta dediğin kadın denizde baygın yatıyor.