Sen Bizim Hikaye'cisin, kesin Hazal'a oy verirsin o durumdaSerenay-Aslı olursa oyum Aslı'ya
Serenay -Beren - evet şaşiracaksn ama Serenaya verecem oy
Hazal ve Aslı'da bilemiyorum
Sen Bizim Hikaye'cisin, kesin Hazal'a oy verirsin o durumdaSerenay-Aslı olursa oyum Aslı'ya
Serenay -Beren - evet şaşiracaksn ama Serenaya verecem oy
Hazal ve Aslı'da bilemiyorum
Suskunlar ve Kavak Yelleri'ciyimdeSen Bizim Hikaye'cisin, kesin Hazal'a oy verirsin o durumda
Onlar daha eski, BH taze şimdiSuskunlar ve Kavak Yelleri'ciyimde
Tamamiyle detaylı düşünüp oylarım
edit: Bizim Hikaye'yi herzaman izlemedim ve dizilerimde diye oy vermişlik yok bende
Çarpışma'dakiler almıyordu oylarımı mesela
Bir sürü haklarımız vardı. Hazal Subaşı'nı sonralarda aldığımı sanmıyorum.Onlar daha eski, BH taze şimdi
Halka ile Söz'dekiler alıyordu ama oylarını
Bir sürü haklarımız vardı. Hazal Subaşı'nı sonralarda aldığımı sanmıyorum.
Sözdeki kızda hiç oy almadığinı tahmin edip teselli oylamıştim, hatta belirtmiştim ve aynende öyle olmuştu
Şu oylamalarda bir tek Hande Erçel olsaydi oylardım. Diğerleri fazladan oy hakkımiz var diye kapıyordu.
aa daha Esma Sultana bile oy vermiş biriyim, bazen teselli amaçlı oluyor diyecektim
demekki beni kınayabiliyorsun. Herşeyimiz yalandı
ayran içtik ayrı düştük, gözden ırak, gönüldende ırak oldu
Kınadın gibi hissetmiştim. Hadi tamam, toparladın durumuYok, dostum olan kimseyi kınamıyorum prensip olarak. Sizler benim yoldaşlarımsınız, yoldaşlarımı kınamam Dosi hanım...
@MasacRE burada Emre Ozansoy, diğerindede Yıldırım oylamamış. Diğer jüriler ikisindede oylamamışOylamada son 1 gün
Oylama bulunmayan jürilerimiz:
@ozgur2113 @Maskeli Fedai @12.Adam
@turkuazz @FaJi @Emre Ozansoy @Nikos @Doğu
Bu sefer kurtaramayız Aslı'yı, Beren şampiyon@MasacRE burada Emre Ozansoy, diğerindede Yıldırım oylamamış. Diğer jüriler ikisindede oylamamış
geçen sefer gibi fark atamayacak o kesin ama belli olmaz. belki geçer ama bu da başarıBu sefer kurtaramayız Aslı'yı, Beren şampiyon
17-14 bitmiş geçen sefer o da çok büyük fark sayılmaz, hatta bunda da o kadar fark olabilirgeçen sefer gibi fark atamayacak o kesin ama belli olmaz. belki geçer ama bu da başarı
aslinda 1 oyla kaybedeceğine tabi fark yese daha az dokunur17-14 bitmiş geçen sefer o da çok büyük fark sayılmaz, hatta bunda da o kadar fark olabilir
3'ü de Beren'e oy atarsa 4 fark olur Aslıcıların oylamasını Berencilerin gelmemesini umacağız artıkaslinda 1 oyla kaybedeceğine tabi fark yese daha az dokunur
o etiketkediklediklerim belki anca 3 kişi oylar.
Doğu Aslıcıymiş eskiye bakarsak ama bellide olmaz. Bu gözler ihanet eden çok kişiyi gördü3'ü de Beren'e oy atarsa 4 fark olur Aslıcıların oylamasını Berencilerin gelmemesini umacağız artık