Beren Saat - Aslı Enver / En Favori Güzel 2019 / Yarı Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim için de oluşan bu eşleşmelerde kalanlar arasından birinci ile ikinci oldu bu taraf, diğer taraf üçüncü ile dördüncü. Bir ile ikiyi biliyorsun zaten, diğer tarafta hangisi üç, hangisi dört sence? :A
1 Aslıdir umarım :A
3 Serenay'dır. Bunda bilmeyecek ne var :A
Bence oylarinı ver kurtul :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben 1 Aslı deyip dururken niye buraya umarım dedin, öbür tarafa kesin konuştun? :A
Ben sanki tek derdinin Aslı'nin finale kalması olduğunu sandım.
Sizin tayfa Serenaycı. Sendede Serenay severlik var diyecemde gerçi Burçin'e oy vermiştin(b) Hazalsever olarak canlanmıyorsun gözümde :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
şimdi yine ifşa zamani :A 2017
Hadi ben Beren şampiyon oldu diye Aslı'ya şans verme açısından oyumu değistirdim, peki @MEnes burada bile Aslı'ya oy verirken ne olduda son gruplarda hiç Aslı'ya oy vermemeye başladı? 😱 @MasacRE
20190517_131636.png

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE
Ben sanki tek derdinin Aslı'nin finale kalması olduğunu sandım.
Sizin tayfa Serenaycı. Sendede Serenay severlik var diyecemde gerçi Burçin'e oy vermiştin(b) Hazalsever olarak canlanmıyorsun gözümde :A
Yok ya gittiği yere kadar Aslı, Beren sonra geliyor :A Evet Serenay'ı tercih edeceğim. Hadi vereyim oylarımı o zaman, foto ile belirtelim bari :A

578f7132a9bb11617b322a81a0cd0f8d.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
şimdi yine ifşa zamani :A 2017
Hadi ben Beren şampiyon oldu diye Aslı'ya şans verme açısından oyumu değistirdim, peki @MEnes burada bile Aslı'ya oy verirken ne olduda son gruplarda hiç Aslı'ya oy vermemeye başladı? 😱 @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 68044
Sadece @MEnes de değil, geçen tur olanları gördük işte, bu son iki senede Aslı ne yaptı da millet soğudu bu kadar arkadaş :A

Aslı Enver güzel kız hoş kız amma velakin Demet Evgar'ı elemesi beni kötü etkiledi... :A Burada o yüzden kendisine vermedim. :A Beren Saat de güzel kız yani Hatırla Sevgili'den beri bilirim kendisini. Burada ikili arasında yakındım, en büyük etken Aslı'nın Demet'i elemesi oldu. :A

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: Dosi and MasacRE
Aslı Enver güzel kız hoş kız amma velakin Demet Evgar'ı elemesi beni kötü etkiledi... :A Burada o yüzden kendisine vermedim. :A Beren Saat de güzel kız yani Hatırla Sevgili'den beri bilirim kendisini. Burada ikili arasında yakındım, en büyük etken Aslı'nın Demet'i elemesi oldu. :A
İntikam uğruna Aslı'yı harcamak sana yakışmadı yoldaşım :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Beren Saat’in Burcu Biricik’i elemiş olması büyük bir skandaldır. Bakın Burçin’i çok beğeniyor olmama rağmen Serenay’a elenebilir ama Burcu, Beren’e nasıl elenir arkadaşlar. Forum yine hak edeni değil, sevdiği isimleri üst turlara çıkardı...

• Beğendim
Reactions: MEnes and Dosi
Beren Saat’in Burcu Biricik’i elemiş olması büyük bir skandaldır. Bakın Burçin’i çok beğeniyor olmama rağmen Serenay’a elenebilir ama Burcu, Beren’e nasıl elenir arkadaşlar. Forum yine hak edeni değil, sevdiği isimleri üst turlara çıkardı...
İkimiz aynı isimlere oy vermişiz iki grupta da Şerlok beyciğim. Yoldaşımız @MEnes ise yine bizim tersimize hareket etmiş :A @Dosi

İkimiz aynı isimlere oy vermişiz iki grupta da Şerlok beyciğim. Yoldaşımız @MEnes ise yine bizim tersimize hareket etmiş :A @Dosi

Yoldaşımız, adaşım @MEnes yine intikam hırsına yenik düşüp ilginç hamlelerde bulunmuş. :A Aslı Enver dururken Beren’e oy vermiş falan. Ben bu adamı anlayamıyorum. :A

@Doğu yarışmaya çok fransız kaldın. Oyla bu turda :bhr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,804
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77