Eğer bir ortamın sanat algısı bozuksa ben de o sanat algısını düzeltmek için ne gerekiyorsa onu yaparım ve yaptım...
Sen kafayı yemişsin be adam...
Eğer bir ortamın sanat algısı bozuksa ben de o sanat algısını düzeltmek için ne gerekiyorsa onu yaparım ve yaptım...
Tabi ki de kraliçemize oy verdim ?
Sende sabıkalıymışsın Aslı Duruken sen kime oy vermiştin 2017'de?Aslı Enver dururken Beren’e oy vermiş falan. Ben bu adamı anlayamıyorum.
öyle birşey olursa Menese iyi davranmayacam 2 şekilde ceza şekli uygulayacağımİki eşleşmede çok çekişmeli gidiyor. Bir intikam uğruna 1 oyla kaybetmez umarım Aslı
Umrumda değil...Sen kafayı yemişsin be adam...
@Sherlock beyciğim ne oluyor bu gördüğüm şey 😱Sende sabıkalıymışsın Aslı Duruken sen kime oy vermiştin 2017'de?
Ekli dosyayı görüntüle 68047
öyle birşey olursa Menese iyi davranmayacam 2 şekilde ceza şekli uygulayacağım
Herkesi ifşa ediyorum ????@Sherlock beyciğim ne oluyor bu gördüğüm şey 😱
@Sherlock beyciğim ne oluyor bu gördüğüm şey 😱
Biz sana @MasacRE ile oy yasağı koymamışmıydık? Bu kez açıklamasız tek isim yazmışsınBeren Saat
Sende sabıkalıymışsın Aslı Duruken sen kime oy vermiştin 2017'de?
Ekli dosyayı görüntüle 68047
öyle birşey olursa Menese iyi davranmayacam 2 şekilde ceza şekli uygulayacağım
Geçen turda @MasacRE önüme serince bende kendimi tutamadım ve tam belgeli serdim kınanacak biri varsa, o Utku beyİfşa hoş değildir. Lütfen Dosi hanım...
Geçen turda @MasacRE önüme serince bende kendimi tutamadım ve tam belgeli serdim kınanacak biri varsa, o Utku bey
Gelde laf anlat, ama sen finalde sırf bu sebepten daha önce şampiyon olmamı Hazal'a oy verirsin Beren karşısındaİkisiyle de geçmişin yoksa niye Beren'i tercih ettin 😡 Tarafsız olarak daha önce finale çıkmamış Aslı'yı tercih etmeliydin
Yahu nereden biliyorsun Beren ile Hazal'ın finale kalacağını, belki Serenay Aslı finali olacakGelde laf anlat, ama sen finalde sırf bu sebepten daha önce şampiyon olmamı Hazal'a oy verirsin Beren karşısında
demekki beni kınayabiliyorsun. Herşeyimiz yalandıUtku beyciğimi satamam ve asla kınayamam, kendisi yoldaşımdır, bölümdaşımdır...
Serenay-Aslı olursa oyum Aslı'yaYahu nereden biliyorsun Beren ile Hazal'ın finale kalacağını, belki Serenay Aslı finali olacak