Ama sen inatla hala sadece intikam için yarışmanın kaderiyle oynadığımı iddia ediyorsun. O iş öyle değil diyorum neden kabul etmiyorsun, etmiyorsan benim yapabileceğim bir şey yooook.Beter ol ????? sinirliyim
Ama sen inatla hala sadece intikam için yarışmanın kaderiyle oynadığımı iddia ediyorsun. O iş öyle değil diyorum neden kabul etmiyorsun, etmiyorsan benim yapabileceğim bir şey yooook.Beter ol ????? sinirliyim
turkuaz Berenci bildiğim kadrıyla. neyse gelip oylasında hemen öldürsün beniMaskeli'yi etiketlemeseydin demişsin ya, belki de bize yarar oylaması onu diyorum o riske girilir
çünkü kendin belirttin bir kaç kereAma sen inatla hala sadece intikam için yarışmanın kaderiyle oynadığımı iddia ediyorsun. O iş öyle değil diyorum neden kabul etmiyorsun, etmiyorsan benim yapabileceğim bir şey yooook.
Bir şey demiyorum...çünkü kendin belirttin bir kaç kere
@Maskeli Fedai etiketlemeseydin keşke
ah ah menesle özgür son dakika değişiklikleri yapmasaydi tablo başkaydı gelde sinirlenme!
turkuazz da oylamadi ama o diğer tarafa atacak galiba. Unutur umarım
Beren Saat dedimMaskeli'yi etiketlemeseydin demişsin ya, belki de bize yarar oylaması onu diyorum o riske girilir
Daha fazla acı çektirmeden beni öldürdüğün için eline sağlık @MasacREBeren Saat dedim
Pis kütükBeren Saat dedim
Beklenen birşeydi.Pis kütük
Neyse artık buralarda Beren'i oylayanlar finalde de Beren'i seçer umarımBeklenen birşeydi.
Ben bi gidip finalistlerimizin fotolarını seçeyim 3 Hazal 3 Beren yeterlidir
@eskici kesin dille Beren veya Serenay birinci olmasın dedi ama oyunu Aslı'ya vermedi, Beren kaptıNeyse artık buralarda Beren'i oylayanlar finalde de Beren'i seçer umarım
oylama niye kapanmış 20 mayıs değilmiyditurkuaz Berenci bildiğim kadrıyla. neyse gelip oylasında hemen öldürsün beni
1 saat can çekişemem @turkuazz
Oh olmuş sanaoylama niye kapanmış 20 mayıs değilmiydi
oy kullanamadım ama mühim değil oy kullanacaklarım oylamayı kazanmışOh olmuş sana
Diğer grupta oyunuda belli ettin. Yine unut ve oylama!
Hadi ordan, sen Serenaycıydın bir kereoy kullanamadım ama mühim değil oy kullanacaklarım oylamayı kazanmış
o kategoride zor oylama yazmıştım mesajım orada duruyor oylamada Hazala kullanacaktım oyu Serenaya kategorilerin hepsinde oyladım ama bu kez oylamayacaktımHadi ordan, sen Serenaycıydın bir kere
Yeni ankette oyunu vermeden inanmamo kategoride zor oylama yazmıştım mesajım orada duruyor oylamada Hazala kullanacaktım
final anketinimi söylüyorsunYeni ankette oyunu vermeden inanmam
Aynen ama Beren Saat denilenlere beğeni fıralttığına göre rengin bellifinal anketinimi söylüyorsun