Beren Saat - Aslı Enver / En Favori Güzel 2019 / Yarı Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok zor. :( İkisi de çok sevdiğim ve güzel bulduğum isimler.

Ama ben BEREN diyorum yine de :bhr:

• Üzücü
Reactions: Dosi
Çok zor. :( İkisi de çok sevdiğim ve güzel bulduğum isimler.

Ama ben BEREN diyorum yine de :bhr:
Beren'i bende seviyorum ve beğeniyorum. 2017 de Aslı ile yine yari finalde eşleşmislerdi ve oyumu Beren'e vermiştim
Beren şampiyon oldu ve ozamanda oylamıştim. Bu sene yeni isimler olsun istedim oyüzde Aslı'ya verdim oyumu. Tek tesellim finalde yine Beren-Serenay olmayacağı. En azından farkli bir tablo olacak @MasacRE (yani Hazal- Beren finali olacaktır umarım :A)

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Özgür
Beren'i bende seviyorum ve beğeniyorum. 2017 de Aslı ile yine yari finalde eşleşmislerdi ve oyumu Beren'e vermiştim
Beren şampiyon oldu ve ozamanda oylamıştim. Bu sene yeni isimler olsun istedim oyüzde Aslı'ya verdim oyumu. Tek tesellim finalde yine Beren-Serenay olmayacağı. En azından farkli bir tablo olacak @MasacRE (yani Hazal- Beren finali olacaktır umarım :A)
Beren-Hazal finali iyi olur bence de :A

• Güldürdün
O zaman beni beni Bihter'ini yine şampiyon yapacağız, bunu siz istediniz :A

• Güldürdün
@MEnes bugünki yürüyüşümden bir kare :D
intikam oyun yüzünden yarışmanın gidişatinı etkiledin! Çok sevdiğin fotoyu al!
7_d.jpg

@MasacRE @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE
@Maskeli Fedai etiketlemeseydin keşke :A
ah ah menesle özgür son dakika değişiklikleri yapmasaydi tablo başkaydı :T gelde sinirlenme!
turkuazz da oylamadi ama o diğer tarafa atacak galiba. Unutur umarım :A
E başka kim kaldı ki, oylamazsa da zaten gidiyor :A Doğu'nun oyu yetmiyor sonuçta.

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir