Sen de haklısın, en iyisi çok da şaapmamak...Senin güzel anlayışında garip, oyüzden çok şaapma
Bastığın an 4.16'dan başlıyor ve sadece 1 saniye.Gece gece izleyemem. Unutmasam yarın bakarım
Berem Saat yazmışım @Aserat düzeltebiliyormusun?
Yine işi Yiğit çözdü
@MEnes in lafinı şimdi anladım Evet, sen kader belirledinBastığın an 4.16'dan başlıyor ve sadece 1 saniye.
Ben o sanatsal kelimeyi her yerde kullanmam...@MEnes in lafinı şimdi anladım Evet, sen kader belirledin
Sorma ya hak ediyordu kazanmayıDemet Evgar nasıl elendi kim ne oyunlar çevirdi...
Yalniz ben buradada 'gençlerin önünü açmak gerekir' cümleni beklerdim ama demek herşey Burcu içinmişAslı Enver
Beren’e de oy verebilirdim ama Burcu’yu elediği için tavırlıyım.
Beren ile Burcu finalde yarışmalılardıAslı Enver
Beren’e de oy verebilirdim ama Burcu’yu elediği için tavırlıyım.
Her zaman öyle desem de forum hep klişe isimleri finale çıkaracak alıştım maalesef.Yalniz ben buradada 'gençlerin önünü açmak gerekir' cümleni beklerdim ama demek herşey Burcu içinmiş
Benim için de oluşan bu eşleşmelerde kalanlar arasından birinci ile ikinci oldu bu taraf, diğer taraf üçüncü ile dördüncü. Bir ile ikiyi biliyorsun zaten, diğer tarafta hangisi üç, hangisi dört sence?Beren daha önce şampiyon olmuştu, azıcık gençlerin önünü açsaydınızya
@MasacRE gör, yine klişe laflar geldi oylayanlardan