Beren Saat - Aslı Enver / En Favori Güzel 2019 / Yarı Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,534
Puanı
1,060
Beren Saat
CN4L4VUtoexsrKLmW530_2017_02_18.jpg

Aslı Enver
bilirkisi-onayladi-asli-enver-hakli--1807181200_m2.jpg

Berem Saat yazmışım :F @Aserat düzeltebiliyormusun? :A

Demet Evgar nasıl elendi kim ne oyunlar çevirdi...
Ben ve @MasacRE ayni ismi destekleyince o isimler başarılı oluyor :A
Gecen sefer 6 oy alan Demet,kendisine ozaman 3 kat fark atan Aslı'yı nerdeyse geçiyordu :A Sadece oy kullanılması için etiketlerde bukunduk ve 37 kişinin sonucunca elendi Demet :Z

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: MasacRE and MEnes
Ben ve @MasacRE ayni ismi destekleyince o isimler başarılı oluyor :A
Gecen sefer 6 oy alan Demet,kendisine ozaman 3 kat fark atan Aslı'yı nerdeyse geçiyordu :A Sadece oy kullanılması için etiketlerde bukunduk ve 37 kişinin sonucunca elendi Demet :Z
Bi de seviniyor sanki adil olmuş gibi. :A Aslı Enver Demet Evgar'dan herhangi bir dünyada asla ve asla güzel değildir...

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: kerem and Dosi
Bi de seviniyor sanki adil olmuş gibi. :A Aslı Enver Demet Evgar'dan herhangi bir dünyada asla ve asla güzel değildir...
Adil olmayan ne? (b) En çok Aslı oy aldı. Etiketlemeler yaparkende kimseye şu kişiye oy ver demedik. Hatta @MasacRE de kismeye gel Aslı'ya oy at demedi 1 kere yaptıği toplu etikette. Benim tek derdim eşitlik olmamasi ve hem o grup hemde Serenay ile Burçin'inkinde oy yakın diye toplu etiketler yaptım.

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Adil olmayan ne? (b) En çok Aslı oy aldı. Etiketlemeler yaparkende kimseye şu kişiyeboy ver demedik. Hatta @MasacRE de kismeye gel Aslı'ya oy at demedi. Benim tek derdim eşitlik olmamasi ve hem o grup hemde Serenay ile Burçin'inkinde oy yakın diye toplu etiketler yaptım.
Adil olmayan oylama veya yarışma değil, Demet'in elenmesi... Yani yine yeniden forumun fazlasıyla zevksizliği... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Adil olmayan oylama veya yarışma değil, Demet'in elenmesi... Yani yine yeniden forumun fazlasıyla zevksizliği... :A
Forumun zevksiz olduğu konusunda hemfikirim. Bir önceki turda kıl payi tur atlayan Demet, nerdeyse her tur en yüksek oy alan Aslı'yı kıl payı eliyordu :A 1 oy ile elendi. Rekor oy onların grubuna kullanıldı ve daha önce hiç oy kulkanmayan 4-5 üye gelip Demet'e oy verdi 😱 Baya garip durumlar oldu :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Beren Saat

Aslı Enver’e de oy vermek isterdim. Dediğim gibi zorlu bir grup olmuş. :D

Forumun zevksiz olduğu konusunda hemfikirim. Bir önceki turda kıl payi tur atlayan Demet, nerdeyse her tur en yüksek oy alan Aslı'yı kıl payı eliyordu :A 1 oy ile elendi. Rekor oy onların grubuna kullanıldı ve daha önce hiç oy kulkanmayan 4-5 üye gelip Demet'e oy verdi 😱 Baya garip durumlar oldu :A
Gerçekten de ilginç şeyler olmuş. :A Ama Aslı Enver tamam güzel de her turda en çık oy alacak kadar güzel değil ki ya... Neyse yorum yapmıyorum. :A

• Güldürdün
Gerçekten de ilginç şeyler olmuş. :A Ama Aslı Enver tamam güzel de her turda en çık oy alacak kadar güzel değil ki ya... Neyse yorum yapmıyorum. :A
Senin güzel anlayışında garip, oyüzden çok şaapma :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Beren daha önce şampiyon olmuştu, azıcık gençlerin önünü açsaydınızya

@MasacRE gör, yine klişe laflar geldi oylayanlardan :A
Ben öyle şeylere takılmıyorum kimi daha güzel buluyorsam onu oylarım. Önceki yıllar beni ilgilendirmiyor maalesef. :A Aslı Enver diğer gruptaki herhangi bir isimle de eşleşseydi kendisini seçerdim. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...