Eğer bir ortamın sanat algısı bozuksa ben de o sanat algısını düzeltmek için ne gerekiyorsa onu yaparım ve yaptım...![]()
Sen kafayı yemişsin be adam...
Eğer bir ortamın sanat algısı bozuksa ben de o sanat algısını düzeltmek için ne gerekiyorsa onu yaparım ve yaptım...![]()
Tabi ki de kraliçemize oy verdim ?
![]()
Sende sabıkalıymışsınAslı Enver dururken Beren’e oy vermiş falan. Ben bu adamı anlayamıyorum.![]()
öyle birşey olursa Menese iyi davranmayacamİki eşleşmede çok çekişmeli gidiyor. Bir intikam uğruna 1 oyla kaybetmez umarım Aslı![]()
Umrumda değil...Sen kafayı yemişsin be adam...![]()
@Sherlock beyciğim ne oluyor bu gördüğüm şey 😱Sende sabıkalıymışsınAslı Duruken sen kime oy vermiştin 2017'de?
Ekli dosyayı görüntüle 68047
öyle birşey olursa Menese iyi davranmayacam2 şekilde ceza şekli uygulayacağım
![]()
Herkesi ifşa ediyorum ????@Sherlock beyciğim ne oluyor bu gördüğüm şey 😱
@Sherlock beyciğim ne oluyor bu gördüğüm şey 😱
Sende sabıkalıymışsınAslı Duruken sen kime oy vermiştin 2017'de?
Ekli dosyayı görüntüle 68047
öyle birşey olursa Menese iyi davranmayacam2 şekilde ceza şekli uygulayacağım
![]()
Geçen turda @MasacRE önüme serince bende kendimi tutamadım ve tam belgeli serdimİfşa hoş değildir.Lütfen Dosi hanım...
![]()
İkisiyle de geçmişin yoksa niye Beren'i tercih ettin 😡 Tarafsız olarak daha önce finale çıkmamış Aslı'yı tercih etmeliydinBeren ve Aslı ile de geçmişimiz yok zorlanmadım.@MasacRE
Geçen turda @MasacRE önüme serince bende kendimi tutamadım ve tam belgeli serdimkınanacak biri varsa, o Utku bey
![]()
Gelde laf anlat, ama sen finalde sırf bu sebepten daha önce şampiyon olmamı Hazal'a oy verirsin Beren karşısındaİkisiyle de geçmişin yoksa niye Beren'i tercih ettin 😡 Tarafsız olarak daha önce finale çıkmamış Aslı'yı tercih etmeliydin![]()
Yahu nereden biliyorsun Beren ile Hazal'ın finale kalacağını, belki Serenay Aslı finali olacakGelde laf anlat, ama sen finalde sırf bu sebepten daha önce şampiyon olmamı Hazal'a oy verirsin Beren karşısında![]()
demekki beni kınayabiliyorsun. Herşeyimiz yalandıUtku beyciğimi satamam ve asla kınayamam, kendisi yoldaşımdır, bölümdaşımdır...![]()
Serenay-Aslı olursa oyum Aslı'yaYahu nereden biliyorsun Beren ile Hazal'ın finale kalacağını, belki Serenay Aslı finali olacak![]()