Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk - 1. Bölüm

Hangi diziyi özlediniz/ ilginizi çekti ?

• Kullanılan toplam oy
    24
Henüz liste oluşturmuş sayılmam. Şuan 2. bölüm için şimdiden başladım diziler hakkında bilgi falan hazırlamaya. Dün gece yorulunca 3 diziyle kaldım
2. bölümde 7 dizi ayarlayacam haftalık 10 dizi olunsun diye. Aslında diyeceğim şey eğer istersen birlikte yürütelim bu etkinliği, hem o söz ettiğin dizilerin konusunu sen açarsın? Daha detayli gece maçtan sonra konuşuruz :D

Olabilir, vaktim oldukça diziler hakkında bilgi oluşturabilirim senin gibi. Detayları konuşuruz maçtan sonra. Şu an MESSI kralıma odaklandım. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Ne zamandan beridir türk dizilerini yayınlıyorsunuz? 😱
hatırlamiyorum 7-8 sene olmuştur belki. İlk dizi 'Son' dizisi, ikincisi 20 Dakika, sonrada, Paramparça dizisi yayınlandı. Keriman için idolumuz diyorlardı :A Galiba almancası hoşlarına gitti :A
Dizi az az satın alınıyordu ama iyi izleniyor. Halk baskı yapınca uzatmışlardı, Nurgül Yeşilçay diziye veda edince sonraki bölümler alınmamıştı ama demek almışlar :D

• Güldürdün
Reactions: kerem
o kelimeyle onu hatırlattın ne yapayım :A
Bak geçen senle Keriman hakkında konuşmustuk, şimdi kanalımızda Paramparça var :A geçmişe yolculuk sayılır bu da bir nevi :A
Ay şuan en heyecanlı sahneler 😱 izlemediğim bölümler bunlar 😱 Cihan öldürttü bir sürü kişiyi düğün günü. Acaba final bölümüydü bu (b). Ben Gülseren ölünce orda bitirdiler diziyi sandım İsveç'te ama demekki baskılara dayanamayıp tamamını satın almışlar diziyi.
LtGUAr.jpg

kQEE0A.jpg

@kerem @turkuazz @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Aserat @denizz19
Alt yazı kendiliğinden mi ekli yoksa özel ayar çekiliyor mu :A

• Güldürdün
hatırlamiyorum 7-8 sene olmuştur belki. İlk dizi 'Son' dizisi, ikincisi 20 Dakika, sonrada, Paramparça dizisi yayınlandı. Keriman için idolumuz diyorlardı :A Galiba almancası hoşlarına gitti :A
Dizi az az satın alınıyordu ama iyi izleniyor. Halk baskı yapınca uzatmışlardı, Nurgül Yeşilçay diziye veda edince sonraki bölümler alınmamıştı ama demek almışlar :D
Baya şaşırdım, iyi olmuş ama bol bol yayınlayın. :A

Bi' Almanya'da yayınlamadılar türk dizilerini. Aslında 2015'te RTL'de yayınlanacaktı ama süresinden dolayı vazgeçtiler. :/

• Güldürdün
Alt yazı kendiliğinden mi ekli yoksa özel ayar çekiliyor mu :A
Öyle yayınlıyorlar. İsveçliler ne diye alt yazısız dizi izlesin :A Bizde asla dublaj olmaz. Bazen kendi dizilerinde Tex TV (kumandada mevcut olan) onu açarsan dizilerindede alt yazı belirir ama yabancı tüm yapımlar alt yazılı.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Baya şaşırdım, iyi olmuş ama bol bol yayınlayın. :A

Bi' Almanya'da yayınlamadılar türk dizilerini. Aslında 2015'te RTL'de yayınlanacaktı ama süresinden dolayı vazgeçtiler. :/
RTL ne? (b)
Ezel yayınlanacaktı ama bölüm sayısı çok diye vazgeçilmişti, sonra yine uzun süren Paramparça yayınlandı ama :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Öyle yayınlıyorlar. İsveçliler ne diye alt yazısız dizi izlesin :A Bizde asla dublaj olmaz. Bazen kendi dizilerinde Tex TV (kumandada mevcut olan) onu açarsan dizilerindede alt yazı belirir ama yabancı tüm yapımlar alt yazılı.
Demek istediğim parantez içiydi :A Arkaplan neden var altyazıda:F Çoook saçma:F Bizim tvde altyazılı bişey oldugunda arkaplansız olur. :A

• Güldürdün
Demek istediğim parantez içiydi :A Arkaplan neden var altyazıda:F Çoook saçma:F Bizim tvde altyazılı bişey oldugunda arkaplansız olur. :A
yazıları daha iyi okuyabilmek için tabiki :A ama aslında biraz şefaf arkaplanı, sahnede koyu renkler olunca fazla siyah görünebiliyor. Asıl rengi gri ve görüntüler görünebiliyor. Biz hiç yadırgamıyoruz, sonuçta böylesine alışkınız :A

• Güldürdün
yazıları daha iyi okuyabilmek için tabiki :A ama aslında biraz şefaf arkaplanı, sahnede koyu renkler olunca fazla siyah görünebiliyor. Asıl rengi gri ve görüntüler görünebiliyor. Biz hiç yadırgamıyoruz, sonuçta böylesine alışkınız :A
Kötüymiş:A Ekranın yarısını dolduruyor boş yere:A Alt bant reklamı gibi:A

• Güldürdün
Bundan sonra senin yüzünden dikkatim biraz dağılacak izlerken:A
işin ilginç yanı türkçe bilmeme rağmen alt yazıyıda okuyorum izlerken :F
O da bişey mi?? Fox'un alt yazı özelliğini açıp Türkçe orjinal dil, türkçe altyazı acıp KADIN dizisini izlemiştim ilk haftalarda :F @xBUGRAx

• Güldürdün
O da bişey mi?? Fox'un alt yazı özelliğini açıp Türkçe orjinal dil, türkçe altyazı acıp KADIN dizisini izlemiştim ilk haftalarda :F @xBUGRAx
SEBEP? 😱 Hadi benimki mecbur alt yazı var, hep göz önünde artı birazda nekadar düzgün veya atasözleri veya sert söylemler nasıl tercüme ediliyor diye meraktan okuyorum. Seninkinin sebebi ne ? :A
Bu arada öyle özellik olması iyiymiş. İşitme engelliler için galiba?

• Güldürdün
SEBEP? 😱 Hadi benimki mecbur alt yazı var, hep göz önünde artı birazda nekadar düzgün veya atasözleri veya sert söylemler nasıl tercüme ediliyor diye meraktan okuyorum. Seninkinin sebebi ne ? :A
Bu arada öyle özellik olması iyiymiş. İşitme engelliler için galiba?
Evet işitme engelliler için :X Sizin TEX dediğin özellik de o yüzden kısaca dünayada böyle yayıncılık var da bize gelemedi hala:A Neyse o ayrı konu

Benimki hobi:A

• Güldürdün
Evet işitme engelliler için :X Sizin TEX dediğin özellik de o yüzden kısaca dünayada böyle yayıncılık var da bize gelemedi hala:A Neyse o ayrı konu

Benimki hobi:A
Ankette hiçbiri diye işaretleyende olmuş :A Tols bey :A
Bu arada yazılışı galiba hiçbiri, ben hiç biri diye yazınca enter oldu ve sonrada düzeltilemedi :A Diğer ankette, başka bir kelime bulayım o kısma :A

• Güldürdün