MasacRE 15.000'ler Kulübünde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Moderatör olduk ama etiket gitmiyor, bu nedir ya. :A Sonraki seçimlerde başkanlığa adaylığımı koyacağım, sorunları çözmek için şart oldu. :A
şu sonraki seçimleri yakın zamanda yapında etiket problemini çözün (gerçi ben eskidende hep 95% başarılı oluyordum etiketlerde :A
Bizim saat 12 olacak yakında. Hafta içi 12'yi geçememeye çalışıyorum :D Balkabağına dönme vaktim geliyor :A
iyi geceler efendim :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Nice sıvalara la sıvadaşım :A @MasacRE

Al bakalım hediyen :A Senin için bir günlük mekanı karşı cinse tahsis etme kararı aldık :A İçine de seni atıp kepenkleri kapatıp “cumaya gittik döneceğiz” yazısını asacağız kapıya :A Artık içeride mekanı mı temizlersiniz, aylık ciro-gelir-gider dağılımlarımızı mı masaya yatırırsınız, su tesisatını mı onarırsınız bilemem orası size kalmış :A
65284

Al bakalım hediyen :A Senin için bir günlük mekanı karşı cinse tahsis etme kararı aldık :A İçine de seni atıp kepenkleri kapatıp “cumaya gittik döneceğiz” yazısını asacağız kapıya :A Artık içeride mekanı mı temizlersiniz, aylık ciro-gelir-gider dağılımlarımızı mı masaya yatırırsınız, su tesisatını mı onarırsınız bilemem orası size kalmış :A
Bu 4 kişide içerdeyse @MasacRE yi mezara hapsettiniz demektir. tas ile saz ile dövüp kurtulurlar, Gidip cenazesini alırsın artık :A Demek "iyilik" yapıyor gibi görünüp aslında kurtulma planını uyguladın 😱 @xemrexxx

Tebrikler @MasacRE nice 15000’leri görmen dileğiyle. ?

Teşekkürler :D Koca yürekli Damla'nın bütün dengeleri değiştirdiği an, güzelmiş hediye :A

Teşekkürler sıvadaşım, harika hediyeler getirmişsin bana :A Ben en iyi şekilde değerlendiririm merak etmeyin gözünüz arkada kalmasın :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Doğu and dreamy
Anladığım anlamları çıkarayim:
bölümdaş: galiba üniversitede aynı bölüm okunuyor?
renktaşın: GS?
Kütüktaş: Kendinidemi öyle görüyorsun? 😱 Yalnız yiğit biri kütük olamaz, olmamalı :A
@MasacRE
Hemen hemen hepsi doğru. :A Kütük tayfa adamdır, gerçektir ve yiğittir. Kütük olduğuna bakma isminin. :A İçerik bambaşka. :A Öyle değil mi sayın Gs’li dostum? :A @Maskeli Fedai
Kütük ekibimiz git gide büyüyor :A @Maskeli Fedai den sonra @dreamy i de katmıştık. Şimdi de Sherlock aramıza katılmış, ne kadar güzel :A

Unutacağımı düşünmediniz heralde yoldaşımın kutlama konusunu. Yoldaşım, kadim dostum nice güzel, mutlu, birlikte mesajlar diliyorum. Bol goygoylarımız olsun. :A @MasacRE

Sana sanat hediye etmekten başka bir şey yapacağımı düşünmüyordun heralde. :A Daha çıkmadan bu yılın ve tarihin en iyi filmlerinden biri olma ihtimali oldukça yüksek olan, Tarantino'nun en iyi eserim dediği filmden bir resimle geldim sana. Haberin vardır heralde bu filmin 2019 Ağustos'ta çıkacağından. Ve bu efsane ikili ilk defa bir filmde birlikte yer alacak. Çok az kaldı çok...

MV5BMTc3ODIwNzA2NF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTUzMjA4NTM@._V1_SY1000_SX1000_AL_.jpg

• Harika
Reactions: MasacRE
Unutacağımı düşünmediniz heralde yoldaşımın kutlama konusunu. Yoldaşım, kadim dostum nice güzel, mutlu, birlikte mesajlar diliyorum. Bol goygoylarımız olsun. :A @MasacRE

Sana sanat hediye etmekten başka bir şey yapacağımı düşünmüyordun heralde. :A Daha çıkmadan bu yılın ve tarihin en iyi filmlerinden biri olma ihtimali oldukça yüksek olan, Tarantino'nun en iyi eserim dediği filmden bir resimle geldim sana. Haberin vardır heralde bu filmin 2019 Ağustos'ta çıkacağından. Ve bu efsane ikili ilk defa bir filmde birlikte yer alacak. Çok az kaldı çok...

MV5BMTc3ODIwNzA2NF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTUzMjA4NTM@._V1_SY1000_SX1000_AL_.jpg
Hayır tabi ki de düşünmedim yoldaşım en iyi hediyeyi kapıp gelir diyordum öyle de olmuş :A Teşekkürler, hep birlikte sıvamaya devam edeceğiz inşallah buraları :A

Duyurulduğu andan beri heyecanla bekliyorum filmi. Söz konusu Tarantino üstadımız olunca beklenti çok yukarılarda oluyor haliyle. Kadro da inanılmaz zaten dediğin gibi. Çıktığı gibi sinemalara hücum edeceğiz :A

• Harika
Reactions: MEnes
Kütük ekibimiz git gide büyüyor :A @Maskeli Fedai den sonra @dreamy i de katmıştık. Şimdi de Sherlock aramıza katılmış, ne kadar güzel :A
biriniz diğerini imha etme planı yapar, diğeri kendi grubundan yedek bir grup ayarlamış :A ee tabi banlanıp giden bir Doğu, ortalarda olmayan bir @destere ve üşengeçli huyu fazlalaşan @MEnes den umudunu kaybetmeye başladın yavas yavaş :A

biriniz diğerini imha etme planı yapar, diğeri kendi grubundan yedek bir grup ayarlamış :A ee tabi banlanıp giden bir Doğu, ortalarda olmayan bir @destere ve üşengeçli huyu fazlalaşan @MEnes den umudunu kaybetmeye başladın yavas yavaş :A
Yok öyle bir şey. Bir yandan sıva işiyle uğraşırken ek iş olarak da kütüklük yapıyorum, durum bundan ibaret :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yok öyle bir şey. Bir yandan sıva işiyle uğraşırken ek iş olarak da kütüklük yapıyorum, durum bundan ibaret :A
kılıfını uydurdun hemen ama ben @Doğu nun planını ona derken o inkar etmedi :A ama seni anliyorum. sallantıda sizin sıva grubu, her nekadar hepiniz inkar etsenizde bizler farkediyoruz:A

• Güldürdün
Reactions: Doğu and MasacRE
@MasacRE tebrik ederim, darısı başıma. :A

E hediyem tabii ki; :bhr:

Bu hediye çok çok değerlidir ona göre. :A

Teşekkürler :D Senin de bir şey kalmamış aslında ama bu ara hızın kesildi, eski hızınla gitsen çok rahat olursun 15 bin :A

Hediye de benim için çok değerli değil ama sağol, fena değil yine de :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
kılıfını uydurdun hemen ama ben @Doğu nun planını ona derken o inkar etmedi :A ama seni anliyorum. sallantıda sizin sıva grubu, her nekadar hepiniz inkar etsenizde bizler farkediyoruz:A
Sıva grubu neredeyse 3 yıla ulaşmış durumda. Her sene birileri bu hayalleri kuruyor ama yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz değil mi yoldaşlarım :A @Doğu @MEnes

Teşekkürler :D Senin de bir şey kalmamış aslında ama bu ara hızın kesildi, eski hızınla gitsen çok rahat olursun 15 bin :A

Hediye de benim için çok değerli değil ama sağol, fena değil yine de :A
Okul, iş güç derken eskisi kadar vakit ayıramıyorum. Aslında foruma giresim yok, fazla fazla sıkıcı oldu bence. Işı gücü bahane ediyorum. :A

MS finalinde verdiğin oy içindi bu hediye, unutulmaz. :D

• Güldürdün
Reactions: MasacRE